Премиерът Бойко Борисов поздрави българите по случай Денят на шегата

...
Премиерът Бойко Борисов поздрави българите по случай Денят на шегата
Коментари Харесай

Бойко Борисов показа собствения си паметник на пл.Гарибалди и обяви...

Премиерът Бойко Борисов поздрави българите по случай Денят на шегата - 1 април. В персоналния си фейсбук профил той написа " Честит първи април " и показа линк към любопитна вест за монумент, повдигнат в негова чест, прецизира БНР.

На 1 април столичният площад " Гарибалди " осъмна с двуметров монумент на премиера Бойко Борисов. При доближаване до фигурата очите ѝ стартират да светят в алено, а тя приказва с гласа на Борисов.

Паметникът на премиера е подложен до фонтана на реновирания площад " Гарибалди ", който столичани оприличиха на надгробна плоча и чието унищожаване следва.

Монументът е направен от стъклопластика и има вградена тонколона, от която звучат известни реплики на министър-председателя. В едната си ръка Борисов държи ножица, а в другата - три книги, на една от които написа Българска комунистическа партия. Около паметника звучи известния шлагер от началото на 90-те години " Батальонът се строява ".

Малко след 9 часа паметникът беше демонтиран. Авторът Андрей Врабчев показа, че е направил памететника по-рано, само че е решил да го покаже на 1 април.

 



ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
-->
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР