Премиерът Бойко Борисов коментира задържането и обвиненията срещу лидера на

...
Премиерът Бойко Борисов коментира задържането и обвиненията срещу лидера на
Коментари Харесай

Борисов за ареста на Волен Сидеров: Не се меся в прокуратурата. Тя показва еднакъв аршин за всички

Премиерът Бойко Борисов разяснява задържането и обвиняванията против водача на " Атака " Волен Сидеров, както и публикуваната фотография на вицепремиера Каракачанов, на която се вижда, че той седи на скамейка в парк без маска, съобщи Дарик.

Министър-председателят акцентира, че не се меси в работата на правосъдната власт, а от дейностите на органите на реда се вижда, че към всички подхождат еднообразно.

" И двамата са ми съдружни сътрудници. Виждате и Министерство на вътрешните работи и прокуратурата не ги гледат кой какъв е, има ли нарушаване за всички е еднообразно. Нямам нито властта, нито желанието да въздействам на самостоятелната правосъдна власт. Каквото са прецинили, това са създали ", уточни министър-председателят.

" За пейката - той изясни, че е дал изявленията. И на гърба на парка, не в парка, е седнал с сътрудник да изпуши цигара. Въпреки всичко се подвигна голям звук ", описа той дейностите на вицепремиера Каракачанов.

Коментарът си министър председателят направи след посещаване в цех за дезинфектанти във Велико Търново.

Той заяви, че днес се чака натовски аероплан от Китай с респиратори и защитни маски с най-висока отбрана. 

Борисов още веднъж прикани за съблюдаване на ограниченията по време на Великден.

" Много ме е боязън какви ще се резултатите след празниците ", не скри той.

На въпрос по кое време ще бъдат смекчени ограниченията, той акцентира неведнъж, че това зависи от броя на заболелите.

" Когато Европа се отвори и ние ще отворим. След Великден почваме имунизациите на децата, плановите интервенции, женските съвещания. И в този момент нашите ограничения, тъй като майсторски ги движим, хем са най-либерални, хем вие ги смятате за най-строги ", заключи Борисов.



PETEL.BG се дистанцира през цялото време от съобщаването като изключителна вест на броя на умряли остарели хора в Италия, Испания и други страни с огромен % възрастно население.

Засега няма никакви данни, които да демонстрират, че има някакво нарастване на междинната сезонна смъртност в нито една от страните, което да постанова тази статистика да се оповестява като изключителна вест.

Информирайте се от достоверни източници! Търсете първоизточника извора на информацията в непознатите медии! Не вярвайте на всеки преводен материал без да видите оригинала. Доверете се на разсъдъка си, а не на страстите. Преценете дали материала търси сензационност, дали обслужва политически ползи или желае да ви осведоми въз основата на научни експертни данни и числа.

Запомнете: Има неистини, има проклети неистини, само че има и статистика!

Не се подавайте на операции и на евентуални опити на измамници и политици да употребяват изключителната финансова рецесия за користни персонални цели.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html и тук
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУК  0  0 Варна (преди 24 секунди) Рейтинг: 72516 | Одобрение: 35766 по тази причина мълниесно ревизираха ББР за 75-те милиона или Апартаментгейт НАЙ-ВРЕДНИЯТ ОБЩИНСКИ СЪВЕТ ДА БЪДЕ ПРАТЕН В ДУПКАТА! Напиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия за ползване|Правила|КонтактиВс
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР