Премиерът Бойко Борисов коментира в Търговище, че различия между коалиционните

...
Премиерът Бойко Борисов коментира в Търговище, че различия между коалиционните
Коментари Харесай

Премиерът в Търговище: Нито ВМРО ще стане ГЕРБ, нито ГЕРБ ще стане ВМРО


Премиерът Бойко Борисов разяснява в Търговище, че разлики сред съдружните сътрудници има, само че има и обща цел - страната да върви напред.

Заедно с министъра на защитата Красимир Каракачанов министър председателят беше на посещаване във военния цех "ТЕРЕМ - Хан Крум " в Търговище.

"Нито Вътрешна македонска революционна организация ще стане ГЕРБ, нито ГЕРБ ще стане Вътрешна македонска революционна организация. Имаме своите разлики и те постоянно ще останат. Имаме една обща цел. Трябва да си вършим работата ", добави още Борисов.

Според Каракачанов разговор в обединението има, само че казусът би трябвало да се търси в Народното събрание, тъй като "там скърцат колелцата ".

По време на визитата Борисов сподели, че страната заделя големи пари за модернизиране на българската войска. "Целта ни е да се създава у нас, което ще обезпечи и работа ", разяснява министър-председателят.

По думите му следва Министерският съвет да гласоподава 1 220 000 000 лева за рационализация на Българската войска.

"Имаме добра взаимна работа сред Българска академия на науките и военния експертен капацитет, която ще се употребява при модернизирането на сухопътните машини. Държа да поздравя служащите в ТЕРЕМ - Търговище, където за наслада има още непокътнат капацитет на хора, механици, базата също не е съществено компрометирана и с един дребен ремонт ще стане превъзходен цех. Мисля, че това е добра вест за Търговище - един от дребното градове, който пораства по население ", сподели Бойко Борисов.

В ТЕРЕМ - Търговище са ангажирани 250 души, които работят по ремонт на танкове и имат обезпечена работа за година и половина-две, заяви шефът на завода Васил Хараланов./dnes.bg
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР