Премиерът Бойко Борисов инспектира строителство на „Балкански поток“ в участъка

...
Премиерът Бойко Борисов инспектира строителство на „Балкански поток“ в участъка
Коментари Харесай

Борисов: Ще изпратя снимки на Путин, за да види как се работи в България ВИДЕО

Премиерът Бойко Борисов инспектира строителство на „ Балкански поток “ в сектора от кранов възел Горни Дъбник до кранов възел Селановци, който е с дължина 45,2 км и е ситуиран на територията на област Плевен.

Борисов прелетя с хеликоптер над градежа на „ Балкански поток “ в сектора, излиза наяве от видео, оповестено от премиера в персоналния му фейсбук профил.

Борисов полетя с хеликоптер през днешния ден и ето какво инспектира ВИДЕО

"Тук се работи и на Нова година. Няма събота, няма неделя. Ще изпратя фотосите на Владимир Путин, с цел да види съветският президент, че се работи в България ", сподели министър председателят.

"18 000 на брой са положените тръби от първия ден на реализирането на "Балкански поток " на българска територия. Две гръцки и една италианска компания работят по трасето в период ", сподели Борисов откакто се приземи и посочи, че техниката е италианска и американска.

"Работят 400 души с по две влакови композиции тръби дневно. Аз мисля, че ще спазим периодите, края на май "Балкански поток " би трябвало да стане подготвен. На принц Салман специфични поздрави ", сподели Борисов на служащите. България е газов стратегически разпределителен център на Балканите, изясни той.

"Поздравявам Министерство на вътрешните работи, ДАНС и прокуратурата за акцията в Плевен. Това не е първото място, на което влизат, най-малко още 7 ще са. Всеки, който мисли, че може да си прави пари на гърба на здравето на българските жители, да не помни ", сподели Борисов за вчерашната акцията в Плевен във връзка внасянето на нерегламентиран отпадък от Италия.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР