Премиерът Бойко Борисов има профил в най-новия вариант на световната

...
Премиерът Бойко Борисов има профил в най-новия вариант на световната
Коментари Харесай

Бойко Борисов сред топ нападателите на FIFA Manager

Премиерът Бойко Борисов има профил в най-новия вид на международната игра FIFA Manager. Така по целия свят всеки, който реши да играе, може да го включи в тима си. А става въпрос за милиони, изкушени от виртуалния футбол.

Профилът на Борисов е от сезона 2013-2014, само че в играта всеки управител може да се включва в разнообразни сезони на шампионатите. Според анализаторите министър председателят е подложен на поста централен нападател, а във визитката му най-високо са оценени лидерските му качества. По този индикатор Бойко получава 17 пункта, колкото имат куп международни футболни звезди.

Решителността му е с равнище 15, а агресивността на терена - 13. От спортно-техническите качества най-висока оценка Борисов получава за осъществяването на дузпи. По принцип той рядко пропуща и до през днешния ден в мачовете на ветераните.

Балансът и силата на терена са най-хубавите страни на премиера като футболист. Профилът към този момент е употребен над 1000 пъти. Централният нападател е имал прехвърляния и в британски тимове, само че от по-долните дивизии.

Бойко Борисов е легенда и в класическия футбол. Той към момента държи един от върховете за най-възрастен състезател в професионални дивизии по света от времето, когато игра за Витоша (Бистрица), когато тимът бе във Втора лига.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР