Премиерът бе посрещнат от свещеника на храма отец Стоян Кралев.

...
Премиерът бе посрещнат от свещеника на храма отец Стоян Кралев.
Коментари Харесай

Премиерът посрещна Великден в Царево

Премиерът бе посрещнат от свещеника на храма отец Стоян Кралев. Той му подари икона, а на премиерската брачна половинка букет цветя. Преди да влезе в храма, министър председателят огледа пролука по фасадата му.

Петков сподели, че това е една от най-красивите църкви в България и уточни, че свещеникът на храма всеки ден работи със фамилията си, с цел да наподобява това място толкоз приветливо и красиво.

" И аз дадох обещание, че за тази цепнатина ще оказа помощ с персонални средства, не с държавни. Тук би трябвало да се разграничат някои неща - държавните пари са на страната и като споделяме " давам ", би трябвало да се споделя " давам от себе си ". За тази цепнатина ще дам от моите персонални средства и ще сложа една кутия за дарения в Министерски съвет, който желае да помогне, да даде от себе си. Другото, което за мен е значимо, е да се покаже, че в този ден всеки един от нас би трябвало да направи нещо малко повече от себе си, тъй като по този начин ще оправим всички пукнатини в страната. Не можем да чакаме някой различен да ги оправя ", съобщи министър председателят, представен от Българска телеграфна агенция.

Отец Стоян сподели, че е мощно впечатлен, че министър-председателят е научил за този проблем, въпреки и дребен. " Това е особено за човек, който милее за църквата, човек на детайла – обича да отстранява проблемите в точния момент ", уточни отец Стоян.

Той пожела на премиера да има поддръжка от Бога.

Със свещ в ръка Кирил Петков обиколи църквата дружно със стотиците локални поданици.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР