Преместването винаги е голяма болка, но новите данни показват, че

...
Преместването винаги е голяма болка, но новите данни показват, че
Коментари Харесай

Ето шокиращата сума, която средностатистическият нюйоркчанин харчи като предварителни разходи за жилище под наем

Преместването постоянно е огромна болежка, само че новите данни демонстрират, че за нюйоркчани то е и по-скъпо, в сравнение с мнозина могат да понесат.

Нещо повече, междинната цена за обезпечаване на нов апартамент чартърен в Ню Йорк стана толкоз скъпа, че доста наематели всъщност са принудени да останат в тези единици, откри неотдавнашен отчет от StreetEasy.

Според констатациите на портала за разгласи междинният наемател в Ню Йорк сега би трябвало да заплати колосалните $10 454 предварителни разноски, преди да може да се нанесе – най-високата първична цена, записана от услугата, откогато стартира да я наблюдава през 2010 г. 

Това е нарастване от 7,1% по отношение на междинните първични разноски от 9 763 $ за 2022 година — и скок от 28,7% по отношение на междинните 8 125 $ преди пандемията през 2019 година Тези цифри се намалиха през 2020 година, когато редица нюйоркчани напуснаха града и провокираха пренасищане единици чартърен, което докара до по-ниски цени. Но при започване на 2021 година наемодателите...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР