Пременена като истинска Снежанка се появи съпругата на президента Румен

...
Пременена като истинска Снежанка се появи съпругата на президента Румен
Коментари Харесай

Радева в бяло при кралица Елизабет II

" Пременена като същинска Снежанка се появи брачната половинка на президента Румен Радев на приема при английската кралица Елизабет II във връзка срещата на върха на страните-членки на НАТО в британската столица ", написа " Трибюн.бг ". 

Първата дама заложи на чисто бяло пухкаво палто, а под него избра да носи дантелена рокля. Съчетанието още веднъж е с обувки на невисок ток, защото Радева е едра дама и в случай че постави стилето, ще трансферира растежа на брачна половинка си.

Най-вероятно облеклото ѝ още веднъж е дело на обичаната ѝ дизайнерка Невена Николова, пише Lupa.bg. По-късно пък се появи фотография и по какъв начин първата дама закичва огромната елха на Даунинг Стрийт 10 с топка с български шевици.

Съпругата на американския президент Доналд Тръмп Мелания още веднъж прикова всички погледи към себе си. Този път тя бе смела в решението си за тоалета при кралицата, като блесна в лилаво-жълт меланж.

Необичайната композиция се оказа изключително сполучлива. Мелания украси безупречния си контур с лилава рокля и сподели гален във висок ток в същия цвят, а връхната ѝ дреха бе в топло жълто. Папараците не стопираха да я снимат от самото начало, за злоба на доста други съпруги на държавни глави и министър председатели преди същинската лидерска среща на Алианса.  
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР