Премахването на паметника, който символизира победата над фашизма, символизира победата

...
Премахването на паметника, който символизира победата над фашизма, символизира победата
Коментари Харесай

Костадинов за демонтажа на ПСА: В България има пълна реставрация на фашизма

Премахването на паметника, който символизира успеха над фашизма, символизира успеха на фашизма сега. Това съобщи водачът на " Възраждане “ Костадин Костадинов по отношение на демонтажа на паметника на Съветската войска в София, който стартира през вчерашния ден, съобщи кореспондент на " Фокус ".

" Можем да кажем към този момент публично, че 80 години, откакто България стартира преход от фашизъм към комунизъм, той приключи с връщането от посткомунизма към фашизма с вчерашното " транжиране “ на българската национална памет - на паметника на Съветската войска ", добави Костадинов.

" За страдание, в България има цялостна реституция на фашизма, на всички отречени тоталитарни идеологии. По-големият проблем е, че хората, които го вършат, не осъзнават, че не просто за следващ път нареждат България на страната на губещите " в големия международен спор “, само че слагат под въпрос оцеляването ни като страна.

" Днес излизаме пред Паметника на Съветската войска, с цел да заявим ясно и изрично, че няма да допуснем победа на фашизма в България. Ще работим за опазване на гражданския мир, няма да допуснем и ръководещите, " нелегално, както в този случай работят “, да продължат да постановат своите " евроатлантически полезности “, тъй като, по думите на Костадинов, " вчерашната вакханалия “ се е случила без нито един автограф на овластено законодателно лице, нито една институция не е издала публично разпореждане, с което да се демонтира паметникът.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР