Прекрасната Деси Банова-Плевнелиева беше гост в студиото на На кафе

...
Прекрасната Деси Банова-Плевнелиева беше гост в студиото на На кафе
Коментари Харесай

Деси Банова-Плевнелиева: за опасното си отслабване в миналото и гордостта от двете ѝ прекрасни деца

Прекрасната Деси Банова-Плевнелиева беше посетител в студиото на " На кафе " и с Гала си поговориха по няколко забавни, любопитни и също по този начин значими тематики.

Деси, която неотдавна напусна звездния тим в Hell's Kitchen по лично предпочитание, с цел да даде късмет на останалите да се изявят, показа, че прекарването е било неповоторимо, а околните ѝ към този момент не я оставят на мира и непрекъснато насочат кулинарни стремежи към нея.

" Започнах да чета ужасно доста, да виждам предписания. Моят брачен партньор се майтапеше, че е най-големият печеливш, тъй като аз започнах да опитвам с всевъзможни предписания вкъщи. Приех присъединяване си като предизвикателство, което ще ми донесе доста позитиви ", показа Деси за присъединяване си в Hell's Kitchen.

Забавен факт за Деси е, че не обича мусака, както и банани.

" Това беше най-големият ми смут в детската градина. Изобщо не обичах мусака. "

Деси Банова разкри, че не постоянно е имала здравословна връзка с храната и се е подлагала на диети, за което съжалява. 

" Това се случи в интервала, в който прекосявах от госпожица към жена. Придобих по-женствени форми, взех решение, че би трябвало да отслабна и смъкнах фрапантно килограми. Залитнах съществено, само че популярност богу се осъзнах. Майка ми беше доста обезпокоена. Най-много ме изплаши фактът, че когато не се храниш, не се храни и мозъкът ти. Аз постоянно съм била отличничка и се изплаших, че поради диетите няма да бъда със същия интелектуален капацитет. Казах си, че е по-добре да спортувам, само че да държа на интелекта си, в сравнение с да вардя диети и да слабея. "

Деси поговори и за двете си деца - Йоана и Йоан. 

" Дъщеря ми спортува доста, само че и доста учи. Много е сериозна и всички споделят, че е доста зряла за възрастта си. Самата тя си поставя доста високи цели и харчи всичките си пари за книги. Икзлючително съществено и отговорно дете е ", показа Деси за щерка си.

За сина си Йоан пък разкри, че е много своеволен и деятелен.

" Аз не познавам по-палаво и по-енергично дете. Мога да го дефинира като едно русо ангелче, което те гледа дяволито. Има гений за правене на бели. "

Вижте цялото изявление във видеото горе.
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР