Прекрасна фигура, сияйна кожа, три деца и четири внуци. С

...
Прекрасна фигура, сияйна кожа, три деца и четири внуци. С
Коментари Харесай

Млада и красива на 72! Тя се отказа само от един продукт!

Прекрасна фигура, сияйна кожа, три деца и четири внуци. С това може да се похвали австралийката Каролин Харц, която е на 72 години. Тази невероятна жена, на която никой не може да даде годините, има загадка за младоликия си тип и за благополучие я споделя.

Истината е, че дамата не се поти всекидневно във фитнеса и не съблюдава строги диети - тя просто се е отказала от един артикул преди 30 години. Става въпрос за захарта, макар че Каролин е любителка на сладкото. Причината да се раздели вечно със захарта е, че на 40 години била диагностицирана със положение на влечение към диабет.

В многочислени изявленията Харц не крие обстоятелството, че решението да промени радикално метода си на живот и хранене не било елементарно. Тя била елементарна жена, която не следяла за количеството захар в храните, които употребява.

В началото всичко ѝ изглеждало безвкусно, само че здравословните проблеми наклонили везните в интерес на отхвърли от сладкото. За нейна изненада тя скоро забелязала, че усетът и ароматът на храната и напитките се завърнали и станали по-естествени, а кръвната захар се нормализирала.

Днес на 72 години дамата наподобява доста по-млада от връстниците си, само че по-важното е, че тя е по-здрава. Каролин твърди, че всеки може да вземе решение за смяна и след 50 години не е късно да обърне внимание на питателните си привички.

Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР