Прекрачена е сериозна граница. Това е началото на един опит

...
Прекрачена е сериозна граница. Това е началото на един опит
Коментари Харесай

Кънчо Стойчев за конфликта между Радев и ГЕРБ: Прекрачена е сериозна граница

Прекрачена е сериозна граница. Това е началото на един опит за оклеветяване на президента.

Това разяснява в студиото на „ Лице в лице “ социологът Кънчо Стойчев във връзка нападките на председтеля на ГЕРБ Цветан Цветанов Цветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 година в София. През 1987... към профила, отправени към президента Румен Радев Румен Георгиев Радев е български боен, генерал-майор от запаса. Бивш... към профила.

По думите му тематиката за „ семейнте полезности е персонална офанзива, която няма общо с това дали да се закупуват, или не нови самолети.

„ Самолети няма да има, не са ни и нужни “, уточни Стойчев.

Според него няма неприятно политическите сили да спорят, само че в тази ситуация става дума за нещо безпричинно и недоказано.

Събеседникът му в студиото Бранимир Ботев – шеф на Европейския институт за тактики и разбори, уточни, че последните изявления на Цветанов излизат отвън партийното.

„ Тук е надхвърлена мярата, само че това не е виждане на самия Борисов “, разяснява Ботев, като добави, че надали сега приоритет са изтребителите за българската войска.

Коалицията, която ни ръководи, е единствената допустима съгласно Стойчев. В момента има едно обичайно доверие към държавното управление от страна на хората, счита още социологът.

А във връзка последните поръчки на Слави Трифонов Станислав Тодоров Трифонов e български артист, ефирен водещ и... към профила да стане част от политическата картина в страната Стойчев посочи, че това няма да бъде поръчител за по-добро ръководство.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР