Прекарали цял следобед заедно Мотошампионът Йоан Георгиев и дъщерята на

...
Прекарали цял следобед заедно Мотошампионът Йоан Георгиев и дъщерята на
Коментари Харесай

Папараци спипаха в крачка щерката на президента Радев с гаджето й

Прекарали цялостен следобяд дружно

Мотошампионът Йоан Георгиев и дъщерята на президента Румен Радев - Дарина, бяха засечени от папараците на „ България Днес “ да прекарват цялостен следобяд дружно.

Бъдещата актриса изчака гаджето си след лекции в НАТФИЗ „ Кръстьо Сарафов “ и се качи в белия му бус. За срещата с Георгиев дъщерята на президента бе избрала черен панталон, бели маратонки бяла блуза и кожено яке. Буйните къдрици съвсем обрамчват нежното й лице и са нейна горост съгласно околните й приятелки.

Дарина ще приключи НАТФИЗ следващата година в класа на проф. Пенко Господинов и е една от най-талантливите му ученички. Досега момичето не е афиширала публично гадже, но с днешна дата всички знаят, че връзките с Йоан са съществени. Моторджията ще бъде кавалерът на президентската дъщеря следващата година на бала й считат състудентите й.

От своя страна Йоан от години се занимава с мотори.  Според Дарина мъжът до нея има доста от качествата на татко й, точно с това той я спечелил. Приятели ги срещат напълно инцидентно на ваучър.

Преди Йоан Георгиев Дарина Радева не е имала сериозен другар. Според нейни колежки в мотошампиона Дарина е била влюбена, само че не парадирала с връзките им. Споделяла единствено, че има мъж до нея, към който изпитва съществени усеща.
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР