Прекарахме няколко изборни кампании, в които разказваме отново и отново

...
Прекарахме няколко изборни кампании, в които разказваме отново и отново
Коментари Харесай

Даниел Лорер: Надяваме се, че съставът на правителство, излъчен от ПП-ДБ, ще срещне подкрепа от ГЕРБ

Прекарахме няколко изборни акции, в които описваме още веднъж и още веднъж всичко, което се е случило в нашата страна, което не би трябвало да се случва в никакъв случай повече. Ние няма да спрем да приказваме за това. Нито за случилото се в Пловдив, нито за случилото се във Варна, нито за случилото се с автомагистрали или каквото и да било друго. Заедно с това, разбираме политическата си отговорност, дилемите, които предстоят пред нас като парламент и на общество като българи. Това съобщи на брифинг в Народното събрание Даниел Лорер от " Продължаваме промяната ".

" Оттук-насетне разбираме доста добре политическата обстановка, в която българският гласоподавател ни е сложил и ни е изпратил тук, с цел да я решаваме. Ето за какво към този момент имаме законодателна стратегия, по която имаме съгласие. Предстои да има стратегия на държавно управление, по която да имаме съгласие. Тогава се надяваме, че съставът на държавно управление, излъчен от Продължаваме промяната ” и “Демократична България ”, ще срещне поддръжка от сътрудниците от ГЕРБ, а може би и от другите политически сили ", добави той.

" Ако беше елементарно, някой различен щеше да го е приключил евентуално доста от дълго време. Ако има нещо, което “Продължаваме смяната ” и нашите сътрудници от “Демократична България ” доказахме, е, че не ни е боязън да влизаме в сложни борби. Разбира се, че има риск такова държавно управление да бъде съборено, Народното събрание взема решение какъв брой дълго ще живее. Ето за какво тези предварителни стъпки на съгласие по отношение на законодателна стратегия и управнически цели са толкоз значими да се случат обществено по този начин, че всички да знаят какво ще свърши това държавно управление. Когато някой реши да събаря държавното управление, тъй като сме станали неуместни, дано отговори пред българската общност за какво го прави ", сподели още Лорер.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР