Преизбраха Василии Тарлев (премиер на Молдова 2001-2008 г.) за преседател

...
Преизбраха Василии Тарлев (премиер на Молдова 2001-2008 г.) за преседател
Коментари Харесай

Масовите професии в индустрията намаляват

Преизбраха Василии Тарлев (премиер на Молдова 2001-2008 г.) за преседател на Съвета на Международния конгрес на индустриалците и бизнесмените, оповестиха от Асоциацията на индустриалците и бизнесмените в България.

Гласуването беше по време на XI-тата Асамблея на Международния конгрес на индустриалците и бизнесмените, която бе в столицата на Беларус. В отчета си, изнесен пред форума, Тарлев изяснява, че всеобщите специалности в промишлеността понижават.

На събитието участваха делегати от 32 национални съюзи и асоциации, представители на бизнес средите от 28 страни включително - 11 страни от Европейския съюз, 5 от Евразия, 10 от Общността на самостоятелните страни и 3 страни от БРИКС, 11 от Организацията за Черноморско икономическо съдействие. Тази година тържествено се отбелязва и юбилея на организацията - 25 години от учредяването на Международния конгрес на индустриалците и бизнесмените с неговите 14 комитета и 7 представителства.

Участниците в Конгреса се оповестиха срещу стопански ограничавания в интернационалната търговия и съблюдаване на правилата на Световната комерсиална организация . Г-н Тарлев съобщи, че Конгресът се организира при едни комплицирани условия, само че остава кардинално неполитическа организация.

Участниците бяха осведомени с отчетите на Съвета на Международния конгрес на индустриалците и бизнесмените и на Контролната комисия за 2013-2017 година

В отчета на ръководителя на Международния конгрес на индустриалците и бизнесмените Василий Тарлев бе подчертано, че на дневен ред са измененията свързани с софтуерния ред, с цифровата гражданска война и роботизацията, с намаляването на каузи на енергоресурсите и суровините в производството.

Тарлев изяснява, че всеобщите специалности понижават от промишлеността . Според отчета тук се отнасят и факторите на накърнимост, свързани с процеса на глобализацията и изключително породени от използването на наказания и търговски ограничавания, превръщащи икономическите връзки в инструмент за съвместен напън.

Насоки на по-нататъшната активност на организацията ще бъдат избрани, като се вземат поради сегашните трендове в развиването на международните стопански връзки, положението на интеграционните процеси в икономическото пространство на Европа, Азия и останалия свят.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР