Преговорите със САЩ за доставка на изтребителите F-16 Block 70

...
Преговорите със САЩ за доставка на изтребителите F-16 Block 70
Коментари Харесай

Атанас Запрянов: Преговорите за F-16 в САЩ вървят положително

Преговорите със Съединени американски щати за доставка на изтребителите F-16 Block 70 се развиват позитивно. Това съобщи пред публицисти зам.-министърът на защитата Атанас Запрянов - началник на делегацията, която посети предходната седмица Съединени американски щати за започване на договарянията на същинско равнище.
 Атанас Запрянов БГНЕС, списък
Те  продължават и сега, като представители на Военно въздушните сили към момента са в Съединени американски щати. Според Запрянов проектодоговор за договорката можем да чакаме до края на юни , а контракт до края на годината.

" Преговорите се развиват позитивно. Ние се намираме в процедура и развой и той ще приключи сега, в който ще получим предложение за контракт . И откакто получим предложение за контракт още веднъж ще можем да преговаряме. Ние сме на фаза на правене на план на контракт. Водят се диалози . В момента военачалник Стойков е там и не престават да преглеждат всички съставни елементи на пакета. Всички параметри, които Народното събрание е сложил като задача се дискутират, правят оценка и проучват " уточни Запрянов.

Той дефинира договарянията като " двупосочна улица " и добави, че страната ни ще каже какво ще заплати, когато получи окончателния контракт.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР