Преговорите с Украйна трябва да започнат в 12:00 ч. московско

...
Преговорите с Украйна трябва да започнат в 12:00 ч. московско
Коментари Харесай

Преговорите между Русия и Украйна трябва да започнат в 12:00 ч. московско време

Преговорите с Украйна би трябвало да стартират в 12:00 ч. московско време. Това заяви пред ТАСС в понеделник ръководителят на съветската делегация, асистент на президента Владимир Медински.

Едва в този момент получихме информация, че ще дойдат след към час, надлежно ще седнем на масата за договаряния в 12 часа “, сподели той.

Медински акцентира, че съветската страна " търпеливо и умерено " чака украинската делегация. " В Беларус сме от 24 часа. От през вчерашния ден вечерта сме на място, контрактувано с Украйна. За страдание идването на украинската делегация беше отлагано няколко пъти заради компликации с логистика ", сподели той.

Медински сподели, че украинската делегация на договарянията ще бъде показана на много високо равнище, само че Руската федерация не е упълномощена да разкрива състава на украинската делегация на договарянията.

Формирана е позицията на съветската делегация за договаряния с украинската страна. Руската страна има документи, подготвени за сключване.

Руската делегация е подготвена да договаря с украинската страна толкоз дълго, колкото е належащо за реализиране на съглашение, сподели Медински.

Логистиката на украинската делегация е сложна, часът на срещата беше отлаган няколко пъти през нощта. Мястото за среща с украинската страна към този момент е квалифицирано за началото на разговора.

В неделя източник на ТАСС сподели, че договарянията сред съветската и украинската делегации ще стартират в понеделник сутринта. По-рано Медински сподели, че в неделя е реализирано съглашение с украинската страна за осъществяване на договаряния в Гомелска област на Беларус.
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР