Преговорите ни с Русия станаха по-конструктивни, това казаха от администрацията

...
Преговорите ни с Русия станаха по-конструктивни, това казаха от администрацията
Коментари Харесай

Киев: Преговорите ни с Москва станаха по-конструктивни

" Преговорите ни с Русия станаха по-конструктивни ", това споделиха от администрацията на украинския президент Володимир Зеленски  Володимир Зеленски Володимир Зеленски  е украински актьор, сценарист, продуцент и политик. Володимир (понякога, съобщи РИА Новости.
Всичко по тематиката: Руската инвазия в Украйна 2576
По думите на заместник-ръководителя на офиса Зеленски Игор Жовква сега представителите на Киев и Москва са стартирали разискване на съглашение.

Според служителя съветската страна е престанала да слага ултиматуми. " По време на първите кръгове на договарянията Русия наставяше да се предадем. Сега тонът е по-мек ", сподели той.

" Има учредения за сдържан оптимизъм ", добави Жовква и добави, че за пробив в преговорния развой е нужен разговор сред президентите на Украйна и Русия.

От началото на войната на Русия против Украйна на 24 февруари делегации на Киев и Москва организираха три срещи. Едната бе в беларуския град Гомел (28 февруари) до границата с Украйна и две в беларуския естествен резерват " Беловежка гора " на 2 и 7 март (до границата с Полша).

" Настоящите договаряния се водят по видеоконферентна връзка ", добави РИА Новости.

 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР