Преговори с правителството можем да водим единствено тук на площада,

...
Преговори с правителството можем да водим единствено тук на площада,
Коментари Харесай

Отровното трио обяви, че ще преговаря с Борисов само на площада и посочи поредната кражба на КОЙ

Преговори с държавното управление можем да водим само тук на площада, само че с експлицитното изискване да подадат оставка. Това оповестиха от Отровното трио, които са считани за уредници на антиправителствените демонстрации и блокади. Адвокат Николай Хаджигенов, журналистът Арман Бабикян и проф. Велислав Минеков направиха това на изключителна конференция пред медиите.
" Кабинетът на Бойко Борисов към този момент умерено може да подаде оставка. Те съумяха да осъществят евентуално последната кражба в ръководството си.
Става дума за основна договорка, която нанесе щета на българския държавен бюджет и ощети всеки български жител за сметка на мутрите ", добави професор Минеков.
" Имаме информация за почнало заличаване на огромна количество документи. От три места разбирам, че в Комисията по хазарта това се случва с много добра непримиримост . Трябва да бъде тествано истина ли е или не ", сподели още проф. Минеков.
" По устав е задоволително 48 народни представители да заявят искане за изключително съвещание, на което да открият дали България е ощетена с към 1 милиард. По силата на същия устав ръководителят на Народно събрание би трябвало да свика изключително съвещание до седем дни след внасянето на подписите макар лятната почивка.
Групите на Българска социалистическа партия и Движение за права и свободи, които настояват, че са съпротива, имат прелестната опция да създадат това. Очевидно е КОЙ направи следващата кражба и завърши договорката. Хубаво е всички да знаят същинската причина за упорството на Борисов да не подава оставка и нежеланието му да чуе гласа на митинга ", изясни Арман Бабикян.
Става въпрос за деяние, за което " Демократична България " подаде сигнал до прокуратурата против КПКОНПИ - научете повече ТУК!

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР