Прегазилият Конституцията закононарушител Румен Радев заложи мира в държавата срещу

...
Прегазилият Конституцията закононарушител Румен Радев заложи мира в държавата срещу
Коментари Харесай

Румен Радев заложи мира в България и на Балканите срещу втория си мандат

Прегазилият Конституцията закононарушител Румен Радев заложи мира в страната против втория си мандат. Не я пожали. Него страната не го интересува. Интересува го личният му гъз.

Това е изводът от вчерашните словесни извержения на камикадзето и негов копой Бойко Рашков с самоувереност, че Турция се намесва във вътрешните работи на България, последвалото приучване на турския дипломат във външното ни министерство и снощните панаири пред турското посолство от някакви чалнати почитатели на жителя на президентството и кандидат за втори мандат.

Румен Радев е подготвен да подпали страната и да вкара България в отвратителни връзки с южната ни съседка Турция с непредсказуеми последици, единствено и единствено да си избави задника с още един мандат в президентството. Защото знае, че в случай че не го завоюва, белезниците ще щракнат на китките му още на излизане.
свързани новини150929преди 8 часа96069на 18.11.2021
Има защо - непознат разузнавач в неговата администрация, какъвто е Илия Милушев, разследван от военна прокуратура; търговия с въздействие, около която е назначавал лични посланици тук и там и, с която се е занимавал другият му консултант Пламен Узунов, предявител и на " подаръчни пликове " с незнайно наличие, дадени от абсурден митничар, чиято родственик незабавно получи предопределение в митниците.

Назначаването на длъжностен министър в лицето на харвардския аферист Кирил Петков в прорез с Конституцията, тъй като е с двойно поданство . За облагодетелстваната любовница-съпруга даже не загатваме, тъй като това е смешно на фона на тези клетвоотстъпнически и изменнически за страната дейности.
свързани новини29021на 17.11.2021
С акцията си против Турция и изказванията на оня негов копой с нездравия искра в очите Бойко Рашков, че тя се намесва във вътрешните работи на България, той слага на карта освен етническия мир в страната ни, само че и връзките ни с нашата южна съседка. Която удържа хиляди бежанци на нейна територия, само че може просто да отвори шлюза.

Ха, честито на печелившите. На изборите, Радев, на изборите!

Нали никой не си мисли, че Ердоган ще се направи на заплеснат за тази грозна офанзива против страната му?!

Освен това, какво значи " интервенция на Турция във вътрешните работи на България " в случай, че там гласоподават български турци с двойно поданство? Впрочем, правата на двойното поданство бяха въведени точно поради тях. А пък безкрайния брой секции бяха пуснати от Демократична България и Манолова лятото точно в услуга на Радев. Да не забравяме, че предишния път той бе определен с гласовете на Движение за права и свободи.

Та нали самият Радев в прорез с Конституцията назначи министъра си Кирил Петков с двойно поданство. И всички малоумни кретени запяха в един глас, че това ограничаване би трябвало да отпадне, тъй като по света има доста българи с двойно поданство, които, видите ли, можели да станат министри. По света има и доста страни, които поради националната си сигурност просто не позволяват двойно поданство.

Но у нас имало доста прелестни българи на открито и техните права да влизане във властта не бивало да бъдат ограничавани. Така ли? Ако се споделят Кирил Петков - може. Ако татко им си е имал алъш-вериш със злокобните служби на комунистическата Държавна сигурност - може.

Ама, в случай че се споделят Ахмед или Мустафа, не може. Защо бе, драги ми демократи??!! Значи може да не се знае дали си момче или момиче, както си се родил, а в случай че си се родил Ахмед или Мустафа, не може да си ръководещ! Тъпанари сте вие! Пълни лицемери и лъжци.

Това обаче е N-ти въпрос. Първият стои през днешния ден и в този момент.

Радев срина страната ни на дъното. Досега със здравна, икономическа, обществена и политическа рецесия. Вече и с дипломатическа - с междудържавна, и то с наша съседка.

Снощната късна среща на турското външно министерство, привикало българския дипломат Чолаков, с цел да му връчи нота, е най-крещящото доказателство за това.

Нота! Първата стъпка за утежняване на връзките сред две страни е точно НОТА! Откога не й се е случвало това на България?!

Кажете, де, Радев и Рашков!

Но тази нота не е за България. Тази нота е за Румен Радев и Бойко Рашков - безумците и безродниците, за които България не е страна, а е територия за облекчаване на болните им първоначални инстинкти.

Как да погледнеш не с вяра, а даже с равнодушие тези хора. Няма равнодушие за такива като тях. Има единствено едно - пренебрежение и позор.

Срам ни е от вас, Радев и Рашков!

Румен Радев е подготвен да вкара страната в революция и в тежък конфликт със прилежаща страна, освен това партньорска - членка в НАТО - Турция. Нещо, което смятахме, че сме оставили зад тила си преди 32 години. И 32 години плащаме срама си за това.

Сега срама и на Радев ли да плащаме?!

Защо? Защото оня фатмак и предател Румен Радев е смъртоносно изплашен, че губи втория тур на изборите. Защото Движение за права и свободи за следващ път съобщи, че президентът на страната ни би трябвало да е обединител на нацията и страж на Конституцията и към този момент няма да го поддържат. Очевидно истерично и демонстративно Радев я разедини с просташкия си, с незаконния си болшевишки пестник и всички сърбаме вкиснатата попара на тази негова нервност. Защото България въобще не го интересува. А единствено личния му запарен гъз.

Защото Румен Радев не е президент на България и в никакъв случай не е бил. Защото човек, който сее разделяне освен сред българите, само че и сред българите и прилежащите народи и страни, не е обединител, а нарушител.

Защото в неделя България ще избира. И всеки българин, без значение къде се намира и какво поданство има, ще гласоподава.

Радев разсъни най-позорните и ниски пристрастености в нацията. Най-тоталитарните, най-авторитарните, най-гнусно комунистическите.

Радев се простреля. Не в крайници, некадърникът. В главата се простреля. Защото стреля в сърцето на нацията.

Радев се самоуби с акцията си против цяла страна като Турция поради скапания си фатмашки гъз.

Българи, спрете този пъкъл. Ние не го заслужаваме.

Фучек, вечен си и след 100 години. Хора, бдете!

Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР