Предводителят на Септември София - Светослав Петров, беше огорчен от

...
Предводителят на Септември София - Светослав Петров, беше огорчен от
Коментари Харесай

Петров: Бил съм играч на ЦСКА, всичко трябва да е с чест и достойнство

Предводителят на Септември София - Светослав Петров, беше наскърбен от метода, по който неговият тим позволи проваляне с 0:1 от ЦСКА. Петров подсети за интервала си в ЦСКА и на какво е бил академик в този миг в тима, основан на " Българска войска ".

„ Аз не мисля, че има какво да описваме. Лично не одобрявам методът, по който получихме гола. Не одобрявам и последвалата реакция от съперника. Преди 2 седмици в Шотландия Рейнджърс имаше същата обстановка. Аз дълги години съм бил футболист в ЦСКА и едно от най-важните неща е да се излиза с чест и достолепие. Заради това не одобрявам методът, по който допуснахме гола, защото не беше почтен. Мачът завърши. Прекалено съм обиден. Чух много обидни намеци към мен, а ние играхме единствено за себе си. Който не ми има вяра, си е за негова сметка. Отборът е млад, последната промяна влезе Захари Атанасов, който е 2006 роден. Всичко останало са цялостни нелепости “.

„ Няма значение какво са ми споделили от другия лагер. Мачът остава в историята. Повлия този гол, само че реакцията на тима беше задоволително добра. Продължихме да играем футбол. Имахме по-чистите положения. Футболът е игра на неточности и голове. Губим с 0:1 с подобен гол, само че ще работим напред “.

„ След днешния мач няма по какъв начин да бъда неудовлетворен от влагането, играта. Искам да видя отново мача назапис, само че в действително време стояхме равностойно. Беше ми смешно преди мача, че от съперника ме попитаха дали желаеме да полеем терена, с цел да бъде топката по-бърза. Изобщо не знам дали са ни подценили – това са техните проблеми. Аз разясня нашия тим. Искам да се възстановим и да мислим за идващите съперници. Доста от новите пристигнаха в придвижване и имат проблеми от физическо естество. Смятам, че с всеки идващ мач тимът ще наподобява добре “, приключи Петров.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР