Предводителят на Левски – Николай Костов, призна, че е очаквал

...
Предводителят на Левски – Николай Костов, призна, че е очаквал
Коментари Харесай

Костов: Няма как да няма психологическо разстройство след загуба на Герена

Предводителят на Левски – Николай Костов, призна, че е очаквал тимът да победи този на ЦСКА 1948, само че не е съумял. Костов подчертава, че ще има психически съмнения в тима след първата загуба на своя стадион за новия сезон.

„ Футболът се играе на резултат. Имахме в първите минути вдървеност, която преодоляхме, само че не си отбелязахме гол. Можеше да вкараме втори след първия, само че по този начин се разви мача, че получихме равнене. Това смути нашите играчи и по този начин приключи първата част. През второто имахме превъзходство над съперника, те се отбраняваха добре. Не можеше да намерим чисти голови положения, само че съзадохме някои обстановки, които можеше да отбележим. Вторият гол беше общоприетоо състояние, описвам ви мача “, стартира Костов.

„ Това, което упражняваме, не се получаваше толкоз добре, защото играхме мудно. Взаимодействията ни в средата не бяха положителни и направихме неточности, които не бяха съдбовни, само че бяха смущаващи психически за младите ни футболисти “, продължи той.

„ Трябва да подобряваме играта си и да печелим повече мачове. Как няма да има психическо разстройство, когато загубим първия мач на „ Герена “. Не бяхме подготвени за този резултат, въпреки ЦСКА да имат нелош тим, само че за жалост по този начин се получава в тази игра “, добави още треньорът на Левски.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР