Предвид очаквания интензивен трафик в навечерието и в края на

...
Предвид очаквания интензивен трафик в навечерието и в края на
Коментари Харесай

Допълнителни полицейски екипи ще контролират трафика в столицата

Предвид упования натоварен трафик в навечерието и в края на идните празнични дни, е основана организация за обезпечаване на сигурността на придвижването и ограничение на предпоставките за пътнотранспортни катастрофи, оповестиха от Министерство на вътрешните работи.

Нарядите на бранш „ Пътна полиция “ при ОД на МВР-София са ситуирани по автомагистралите и основните пътища на обслужваната територия за контролиране и надзор на пътното придвижване.

При усилване на интензивността на трафика са вероятни усложнения в прекосяването на моторни транспортни средства в региона на тунел „ Ечемишка “, където заради осъществяването на ремонтни действия придвижването се реализира в двете посоки в едната тръба.

Допълнителни полицейски екипи ще подкрепят трафика и ще наблюдават за недопускане на автомобилни колони в секторите с въведена краткотрайна организация на придвижването.

Полицията приканва водачите да карат деликатно, със съобразена скорост, спазвайки въведените ограничавания и напътствията на полицейските чиновници.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР