Предварителните мероприятия на най-атрактивното и очаквано събитие в България това

...
Предварителните мероприятия на най-атрактивното и очаквано събитие в България това
Коментари Харесай

Над 3000 Конски Сили Пред Столичния Bedroom Club

Предварителните мероприятия на най-атрактивното и предстоящо събитие в България това лято – Премиум Рали София – Свети Влас, стартират. Домакин на формалното показване на Сезон 2018 в четвъртък (17.05) ще бъде Bedroom Premium Club.

Пред заведението ще могат да се видят извънредни коли, предоставени от Eurolink, като AUDI R8 SPYDER, който сполучливо съчетава изключителна мощност и спортна грациозност, Aston Martin DB11 – неслучаен е изборът на Джеймс Бонд за кола, подсигуряваме Ви; Ferrari 488 – 8-цилиндров мотор, над 650 коня, притежател на премия „ Суперкола на годината “ от Top Gear, въоръженият до зъби с конски сили и мощ звяр на Mercedes Benz – AMG GT R и доста други. Освен по време на формалното показване на маршрута и тестванията в Сезон 2018, коли от Eurolink ще вземат присъединяване в тазгодишния сезон на автомобилното премеждие.

Освен главозамайващото автомобилно ревю пред Bedroom Premium Club, гостите и приятелите на Премиум Рали София – Свети Влас ще имат удоволствието да се насладят и на приятната конюнктура на едно от най-хубавите столични заведения. Целта на мероприятието е участниците и почитателите да се срещнат с елементи, свързани с идния сезон на събитието. Маршрутът, по който над 40-те суперколи ще преминат, е през 3 страни. Другият акцент на вечерта ще бъде разкриването на част от тестванията, които уредниците са подготвили за участниците в Сезон 2018.

Не можем да се сетим за по-вълнуващо място, където почитателите на адреналина, високите скорости и красивите коли да бъдат в четвъртък, с изключение на в Bedroom Premium Club от 21:00часа. Премиум Рали София – Свети Влас Ви чака!  Повече информация може да намерите на уеб страницата на събитието.
Източник: secret.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР