Предупреждението дойде, след като Педро Санчес отвори вратата за възможността

...
Предупреждението дойде, след като Педро Санчес отвори вратата за възможността
Коментари Харесай

Израел призовава Испания и Белгия да спрат да подкрепят тероризма

Предупреждението пристигна, откакто Педро Санчес отвори вратата за опцията Испания да признае едностранно палестинската страна, даже в случай че интернационалната общественост не го направи.

Външното министерство на Израел привика посланиците на Испания и Белгия поради изказвания, направени от испанския министър председател Педро Санчес и белгийския министър председател Александър Де Кроо в Египет, които Израел счита за „ поддръжка за тероризма “.

„ След думите на испанския министър председател и белгийския министър-председател в Рафах, външният министър Ели Коен подреди да бъдат извикани посланиците на двете страни за диалог с остри укори “, се споделя в изказване на външното министерство.

Цитиран в формалната записка, Коен сподели: „ Ние осъждаме подправените изказвания на държавните ръководители на Испания и Белгия, които поддържат тероризма “.

Израелският министър председател Бенямин Нетаняху „ остро осъди " Коментарите на Санчес и Де Кроо, в които се споделя, че " не приписват на Хамас цялостната отгово...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР