Предстоят сложни избори с много помия, ние 12 години сме

...
Предстоят сложни избори с много помия, ние 12 години сме
Коментари Харесай

Караянчева: Президентът се опитва да участва в метежите, от обединител се превръща в разединител

 Предстоят комплицирани избори с доста мръсотия, ние 12 години сме работили единствено положително, в никакъв случай не сме си разрешавали да плюем. Това сподели ръководителят на Народното събрание Цвета Караянчева в Димово, съобщи " Фокус “.

" През годините през годините, в които съм политик, съм схванала едно – от време на време положителната дума, прави чудеса. Понякога даже да изслушаш индивида, без да можеш да му окажеш помощ, тъй като може да оказва помощ на всички единствено Господ. Но ти можеш да го насочиш къде да отиде да си реши казуса. А от време на време даже единствено да го потупаш по рамото и да кажеш: " Разбирам те, брат, но нямам опция и аз да ти оказа помощ “. Така че това е нашата философия “, сподели тя.

" Искам да ви предам специфични поздрави от нашия ръководител на партията, господин . Това, което той с екипа си направи за България през последните 10 години никой не го е правил в годините на по този начин наречения преход. Всички виждаме, че България се преобрази. България към този момент има пътища. Знам, че се строи тук и вашия път. Всичко това е в резултат на средства, които са събрани в хазната, на добра данъчна политика, битка с контрабандата “, добави Караянчева.

" Президентът се пробва да взе участие в метежите. На 2-ри се случи следното: влиза от президентството пешком през протестиращите, с цел да може да ги надъха, влезе в залата, поучителен звук, приканва за оставки без да е прочел Конституцията. И по този начин обединителя се трансформира в разединител “.

" Някои политици от телевизионни екрани, от лайфове във Фейса се пробват да изясняват по какъв начин са огромни борци, да там е елементарно, само че иди на терен, направи конструкция. Тогава ще призная, че в действителност милееш и работиш същински. Тези паважни политици се пробват да дават ум. Нека дават, само че не познават действителната обстановка в страната “, добави шефката на Народното събрание.

" Не може да заставаме български жители против български жители. Ако някой желае да влезе във властта да се яви на избори “, сподели тя. Тя акцентира, че нейни набори си спомнят какво било години обратно, когато имало Белене и репресии. " Сега можеш да си приказваш каквото поискаш “, посочи Караянчева.

" Още един път благодаря, че давате това доверие на партия ГЕРБ да станете нейни членове в сложни времена, когато нашите съперници се пробват да ни изкарат по-черни и от дявола. Аз се веселя, че вие сте разбрали, че това не е истина. Добре пристигнали в партията. Очакваме нови достижения на вашите четири общини, тъй като предстоят едни комплицирани избори. Избори с доста мръсотия, с доста негатив. Ние 12 години сме работили единствено положително, в никакъв случай не сме си разрешавали да плюем. Виждате какъв брой рано стартира предизборната акция.Всички ще се явим на избори. Както споделя премиера Борисов " изборите са едно съревнование “. Нека по-добрият победи ", акцентира Караянчева.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР