Предстоят операции на двама от четиримата младежи, блъснати от кола

...
Предстоят операции на двама от четиримата младежи, блъснати от кола
Коментари Харесай

Шефът на Пирогов с подробности за състоянието на блъснатите от кола деца

Предстоят интервенции на двама от четиримата младежи, блъснати от кола в София. Това съобщи шефът на УМБАЛСМ „ Н. И. Пирогов “ проф. Асен Балтов.

Припомняме, че през днешния ден малко преди 14.00 часа лек автомобил блъсна четири деца на кръстовището на бул. "Владимир Вазов " и ул. "Васил Кънчев " в София, след което падна в Перловската река.

„ Едно от момчетата е със строшаване на капачката на коляното и глезенна става. 16-годишният ще бъде опериран в идващите часове. 17-годишно момче също е измежду потърпевшите, той е със строшаване в региона на таза и подбедрицата и с комоцио. Младежът ще бъде настанен в Детска реанимация, а след проучвания ще бъде опериран след 24 часа ", сподели още той.

„ Две девойки на 15 години са в по-леко положение, само че все пак ще ги оставим за 24-часово наблюдаване, поради контузиите, които имат “, добави шефът на "Пирогов ".

„ Едното момиче е с разкъсна контузна рана в региона на коляното. Другото момиче е с навяхване на глезенната става “, приключи проф. Асен Балтов.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР