Предстоящият документален сериал на Discovery+ Разследванията за Даяна“ разкрива нови

...
Предстоящият документален сериал на Discovery+ Разследванията за Даяна“ разкрива нови
Коментари Харесай

Принцеса Даяна предсказала катастрофата, в която намери смъртта си

Предстоящият документален сериал на Discovery+ „ Разследванията за Даяна “ разкрива нови шокиращи детайлности за трагичната гибел на принцеса Даяна в автомобилна злополука през 1997 година Покойната принцеса на Уелс е предсказала, че ще загине в автомобилна злополука две години преди ужасяващия случай в Париж, който лиши живота ѝ, оповестява „ Daily Beast “.

Шокиращото разобличаване беше оповестено в къс обзор на идния четирисериен документален филм на Discovery+, чиято премиера е планувана за четвъртък, 18 август. Документалната поредност включва дълги детайлности за „ бележката на Мишон “ – записка, която юристът ѝ Виктор Мишон е направил във връзка нейните опасения.

През октомври 1995 година Даяна поискала персонална среща с персоналния си юридически консултант Мишон, с цел да му „ каже за нещо, което й е хрумнало “. Мишон усърдно записва диалога им, по време на който Даяна споделя, че „ надеждни източници “, които тя не желае да назове, са я уведомили, „ че е допустимо са се инсценира автомобилна злополука “. Даяна явно е планувала, че „ или ще загине, или ще бъде съществено ранена “.

На 31 август 1997 година Даяна – дружно с колегата си Доди Ал-Файед и водача си Анри Пол – умира, откакто Анри блъска мерцедеса им в дирек със скорост 65 км/ч в тунела Pont de l’Alma в Париж. Пол е бил под въздействието на алкохол и медикаменти, предписани с рецепта, до момента в който се е опитвал да избяга от безмилостните папараци, които са ги преследвали с мотоциклети.

Новините на NOVA 

Инфо: БГНЕС

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР