Предстоящите президентски избори се ожесточават, тъй като бившият президент Тръмп

...
Предстоящите президентски избори се ожесточават, тъй като бившият президент Тръмп
Коментари Харесай

Доналд Тръмп дава обещания на петролните компании, за да получи подкрепата им

Предстоящите президентски избори се ожесточават, защото някогашният президент Тръмп се пробва да си върне властта и да отстрани политиките на Байдън.

Тръмп се стреми да анулира подхванатите от Байдън начинания в региона на околната среда и изменението на климата, като търси доста финансиране на акцията от водещи петролни компании и ръководители, с цел да поддържа идеята си.

Планът на Тръмп включва набирането на $1 милиард от богати фигури от петролната промишленост, с цел да подхрани акцията си и да анулира политиките на Байдън, които са повлияли на петролните компании. Той твърди , че тези компании разполагат с повече от задоволително средства, с цел да поддържат завръщането му в Белия дом, и би трябвало да допринесат за идеята му.

По време на мандата си като президент от 2017 година до 2021 година Тръмп бе прочут с про-нефтената си позиция и неотдавна се срещна с водачи от промишлеността, с цел да отговори на техните опасения. Той даде обещание да анулира разнообразни политики в региона на климата, въведени от Байдън, в това число тези, които засягат електрическите автомобили, вятърната сила и други регулации, които са оказали отрицателно въздействие върху американските петролни компании.

Петролната и газовата промишленост изрично се опълчват на политиките на Байдън, които съгласно тях са лимитирали приходите им. Предложените от Тръмп промени имат за цел да се съобразят с ползите на промишлеността и да извърнат курса, натрапен от актуалната администрация.

Президентските избори са планувани за 5 ноември 2024 година, като Тръмп и Байдън още веднъж ще се борят за победа. Преди това Байдън победи Тръмп през 2020 година на фона на пандемията COVID-19. Социологическите изследвания обаче демонстрират, че този път Тръмп има шансове да завоюва, защото недоволството от сегашния президент е необятно публикувано измежду американците.

Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР