Предстои ни отново да организираме предсрочни парламентарни избори и няма

...
Предстои ни отново да организираме предсрочни парламентарни избори и няма
Коментари Харесай

Гълъб Донев: Отново трябва да организираме предсрочни парламентарни избори и няма да губим никакво време

Предстои ни още веднъж да организираме предварителни парламентарни избори и няма да губим никакво време. Това сподели министър председателят Гълъб Донев при започване на първото съвещание на новото служебно държавно управление, съобщи кореспондент на Агенция " Фокус ". 

" Когато някой се е справил чудесно с поставената задача, какво се случва? Възлага му се още веднъж. Предлагам вицепремиерът и министър на вътрешните работи Иван Демерджиев да бъде претрупан още веднъж с отговорността да координира организационно-техническата подготовка на изборите за Народно заседание на 2 април. А министърът на електронното ръководство Георги Тодоров да координира предоставените на Министерски съвет действия по техническото обезпечаване на плануваното в изборния кодекс виедонаблюдение и видеонаблюдение ", заяви той.

В началото на съвещанието министър председателят поздрави новият министър на културата Найден Тодоров.

" Маестро, към този момент сте министър. Сигурен съм, че диригентът ще оказва помощ на министъра да ръководи сферата на културата в благозвучие ", обърна се към него той.

Донев изясни, че следва през днешния ден да прегледат и одобрят план-сметката на разноските по организацията на изборите.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР