Предстои най-празничното ежегодно събитие за българското вино, DiVino TOP 50

...
Предстои най-празничното ежегодно събитие за българското вино, DiVino TOP 50
Коментари Харесай

DiVino TOP 50 отворена дегустация и награди за най-добрите български вина

Предстои най-празничното годишно събитие за българското вино, DiVino TOP 50 за 2023!На 24 февруари 2024, събота, за трета поредна година ще се организира отворена дегустация на TOP 50 Най-добрите български виновност, оценени и класирани от дегустационния екип на DiVino, дружно с гала по награждаването на най-отличените измежду тях.

Зад щандовете с топ виновността ще застанат в множеството случаи техните основатели, с цел да опишат повече за историята и спецификите на своите вино-творби.
DiVino TOP 50 още веднъж се организира със съдействието на Mastercard – софтуерната компания, която поддържа развиването на качественото българско вино и метода към резистентност на винопроизводството, запазване на природата и развиване на селските региони. Много са самодейностите, свързани с виното, които Mastercard поддържа: DiVino.Taste, Международен ден на мавруда, а тази година за пръв път и българско присъединяване на Slow Wine Fair в Болоня в края на февруари.

Събитието DiVino TOP 50 тази година ще продължи през целия следобяд, от 14:00 до 20:00 часа. Мястото е ТОПЛОЦЕНТРАЛА в столичния Южен парк - арт сърцето на София, различно място с неофициална и предлазполагаща атмосфера.

Церемонията за премиите на DiVino ще се организира по време на дегустацията и паралелно с нея, от 15:00 до 18:00 ч., в две елементи.

Посетителите имат опция и да закупят виновност от TOP 50, с помощта на особено построения магазин на нашите сътрудници от CasaVino.
Вече за 13-а година дегустационният екип на DiVino дефинира DiVino TOP 50 на българските виновност въз основата на постоянни дегустации през годината, които отразяват качеството им и настоящата пазарна действителност във винения отрасъл у нас. Как се дефинират селекциите DiVino TOP 50, DiVino TOP 10 от лимитирани серии и всички спечелили в обособените категории, може да прочетете тук.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР