Предстои най-отговорната задача, с която не сте убедени, че ще

...
Предстои най-отговорната задача, с която не сте убедени, че ще
Коментари Харесай

Най-идиотските съвети, които родителите получават

Предстои най-отговорната задача, с която не сте уверени, че ще се справите. Ще бъдете майка. Хиляди подозрения и въпроси ви тревожат, а близките – баби, майки, другари, съседки... се усещат задължени непрестанно да ви поучават.

Част от тези препоръки не са изключително потребни, а други са напряко нездравословни. Добре, че подсъзнателно всяка майка съхранява здравия разсъдък и ги поставя на везните.

Американският уебсайт mumsnet.com събра най-невероятните препоръки, които майки получават при раждане на първото си дете. Палитрата от „ способени “ препоръки е ужасно пъстра и напряко безумна.

Ето част от най-смешните:

Бебетата са страшни манипулатори

Приятелка ми сподели в никакъв случай да не обръщам внимание на бебето, което е на 3 седмици, в случай че плаче, а още по-малко - да го вземам на ръце, тъй като ще го разглезя. Заяви ми, че то прави на инат и към този момент ме манипулира. Чудя се на това, какъв брой доста хора мислят, че бебета са манипулатори и то в интервал, когато още не знаят къде се намира носът им  ! “ - armywed

Плачът усилва размера на белия дроб

„ Ако оставим бебето да плаче, това ще е от изгода, тъй като ще усили потенциала на белите му дробове. И, в случай че не го оставим да плаче, до момента в който е малко, когато порасне ще има дихателни усложнения "  - Flossiesmummy

Източник: obekti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР