Служебният кабинет стриктно се придържа към действащото изборно законодателство и

...
Служебният кабинет стриктно се придържа към действащото изборно законодателство и
Коментари Харесай

Премиерът Главчев на среща с "Прозрачност без граници": Ще проведем честни и прозрачни избори

Служебният кабинет прецизно се придържа към настоящото изборно законодателство и поредно работи за организирането на почтени и транспарантни избори. Това съобщи министър-председателят Димитър Главчев на среща с ръководителя на борда на шефовете на " Transparency International " Франсоа Валериан и изпълнителния шеф на българското посланичество на организацията, Асоциация " Прозрачност без граници ", Калин Славов.
 
Премиерът Главчев посочи интернационалния авторитет на организацията и приветства самодейното й отношение към прозрачността на изборния развой. Настоящата 2024 година е белязана от избори в международен мащаб, за нас значим въпрос е администрирането на вота, показаха от " Прозрачност без граници ". Министър-председателят Главчев беше безапелационен, че каквото зависи от служебното държавно управление, ще бъде свършено по най-хубавия метод.
 
Борбата с корупцията беше различен акцент в диалога в Министерския съвет. Премиерът Димитър Главчев открои опциите за още по-тясно съдействие в границите на Националния съвет по антикорупционни политики и Гражданския съвет към него. Министър-председателят и представителите на " Прозрачност без граници " бяха единомислещи по отношение на смисъла на дейното взаимоотношение сред институциите, неправителствения бранш и жителите.
 
От " Прозрачност без граници " изрекоха поздравления за пътя, по който България се движи към Организацията за икономическо сътрудничество и раз, където интегритетът е също значителен аспект. Премиерът Димитър Главчев означи, че след срещата му с генералния секретар на Организацията за икономическо сътрудничество и раз Матиас Корман в Париж, страната ни за първи път има съответен период за присъединението си към Организацията за икономическо съдействие и развиване.
 
 Премиерът Главчев на среща с Премиерът Главчев на среща с " Прозрачност без граници " Източник: Пресцентър на Министерски съвет
 
Източник: zonanews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР