ПРЕДСТАВЯМЕ ВИ ЕДНИ ОТ НАЙ-ПОПУЛЯРНИТЕ СЛОТ ИГРИ, КОИТО ИГРАЧИТЕ ПРЕДПОЧИТАТ

...
ПРЕДСТАВЯМЕ ВИ ЕДНИ ОТ НАЙ-ПОПУЛЯРНИТЕ СЛОТ ИГРИ, КОИТО ИГРАЧИТЕ ПРЕДПОЧИТАТ
Коментари Харесай

Топ 5 най-печеливши онлайн слот игри !


ПРЕДСТАВЯМЕ Въдворяване и изселване (отделение в МВР-ДС) ЕДНИ ОТ НАЙ-ПОПУЛЯРНИТЕ СЛОТ ИГРИ, КОИТО ИГРАЧИТЕ ПРЕДПОЧИТАТ И НОСЯТ НЕ МАЛКИ ПЕЧАЛБИ!

 

20 super hot – Една от най-играните игри. Състои се от 5 рила и 20 линии. В взаимозависимост от това, какъв брой идентични признака от ляво на дясно, състоящи се в линия ви дава, толкоз ще бъде вашата облага. Седмиците са жокер, който замества всички знаци като се изключи скатера. Чрез нея, по време на игра, може да спечелите цялостен екран от идентични знаци. А скатера е звездата, от чиято композиция на 5 признака, облагата ви е най-висока. Препоръчително е да играете на всички линии, с цел да печелите оптимално доста комбинации и надлежно по-висока облага. На колкото повече линии играете, толкоз по-голям е шансът да спечелите. Тази игра има и други разновидности от линии от 5 линии, 20 линии, 40 линии и 100 линии.

Тествай гратис тук

 

20 burning hot – Състои се от 5 рила и 20 линии. В взаимозависимост от това, какъв брой идентични признака, състоящи се в линия ви дава, толкоз ще бъде вашата облага. Детелината е жокер, който замества всички знаци, като се изключи скатера. Появява се единствено на 3-ти, 4-ти и 5-ти рил. Когато се появи, се разпъва на целият рил и посредством нея може спечелите екран от идентични знаци. А скатера е звездата, от чиято композиция на 5 признака, облагата ви е най-висока. Препоръчително е да играете на всички линии, с цел да печелите оптимално доста комбинации и надлежно по-висока облага. На колкото повече линии играете, толкоз по-голям е шансът да спечелите. Тази игра има и други разновидности от линии – 5 линии, 20 линии, 40 линии и 100 линии.

Тествай гратис тук

 

Shining crown – В взаимозависимост от това, какъв брой идентични признака от ляво на дясно в линия ви дава, толкоз ще бъде вашата облага. Короните са жокер, който замества всички знаци, като се изключи скатера. Появява се единствено на 3-ти, 4-ти и 5-ти рил. Когато се появи, се разпъва на целият рил. Чрез нея, може да ви натрупа цялостен екран идентични знаци. Препоръчително е да играете на всички линии, с цел да печелите оптимално доста комбинации и надлежно по-висока облага. На колкото повече линии играете, толкоз по-голям е шансът да спечелите. Тази игра има и други разновидности от линии – 5 линии, 20 линии, 40 линии и 100 линии.

Тествай гратис тук

 

Extra Stars – Състои се от 5 рила и 10 линии. В взаимозависимост от това, какъв брой идентични признака от ляво на дясно в линия ви дава, толкоз ще бъде вашата облага. Звездата е жокер, който замества всички знаци. Появява се единствено на 3-ти, 4-ти и 5-ти рил. Когато се появи, се разпъва на целият рил и остава разпъната. Стартира се бонус от свободни игри с късмет да ви се падне още една звезда на другият рил, която също да остане разпънат жокер. По този метод, може да спечелите цялостен екран от идентични знаци, посредством три разпънати от жокер рила. Препоръчително е да играете на всички линии, с цел да печелите оптимално доста комбинации и надлежно по-висока облага. На колкото повече линии играете, толкоз по-голям е шансът да спечелите.

Тествай гратис тук

 

Rise of Ra – Една от най-играните игри в света. Състои се от 5 рила и 15 линии. В взаимозависимост от това, какъв брой идентични признака от ляво на дясно ви се падат в линия, толкоз ще бъде вашата облага от тях. Скатера е признакът, който ви е необходим за пускане на свободни игри, от които напълно единствено трупате облага. Чрез три или повече скатера, на случайни позиции на екрана, започва
бонус от 15 свободни игри, в които всяка облага от композиция, се умножава по три. Когато свободните игри приключат, насъбраната от тях облага, се прибавя към настоящият ви заем. По време на бонуса, в случай че още веднъж ви се паднат три или повече скатера, се прибавят още 15 свободни игри и по този начин може да ви повтори доста пъти. Препоръчително е да играете на всички линии, с цел да печелите оптимално доста комбинации и надлежно по-висока облага. На колкото повече линии играете, толкоз по-голям е шансът да спечелите.

Тествай гратис тук

 

Ние ви предлагаме да тествате онлайн уеб страницата на

*публикация

 

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР