Представяме ви част от проектите, изпълнени от кмета Иван Портних

...
Представяме ви част от проектите, изпълнени от кмета Иван Портних
Коментари Харесай

Проектите на Варна: С №7 СДС ще подкрепи Иван Портний и Людмила Колева за район Приморски

Представяме ви част от плановете, изпълнени от кмета Иван Портних и неговия екип.
Повечето от тях са осъществени в интервала 2013 - 2023 година, а  работата по други продължава сега.

На идния в неделя втори тур на изборите за локална власт СДС-Варна декларира цялостна поддръжка за претендента за кмет на Община Варна, повдигнат от колегата в ЕНП ГЕРБ (с №7 ) Иван Портних.  Варненските седесари и претендентът на СДС-Варна за кмет на регион „ Приморски “ Веселин Василев ще поддържат кандидатурата на ГЕРБ с №7 за областен кмет на „ Приморски “ Людмила Колева-Маринова, с цел да продължи реализацията на за модерния ни град.

Зоната за отдих към Слънчевия часовник във Варна бе актуализирана през 2023 година. Сменени са всички дървени детайли към градинката. Кътът за сядане към часовника бе злепоставен под въздействие на метеорологичните условия и поради вандалски прояви.

Ремонтни действия се правят на ул. " Васил Друмев " в през 2023 година. планува цялостна замяна на пътната и тротоарната настилка, обезпечаване на налична среда. Ремонтират се и паркингите към улицата, подменят се съществуващи улични водопроводи в обсега на обекта. Нова е уличната дъждовна канализация в сектора сред ул. „ Д-р Иван Богоров “ и ул. „ Найден Геров “.

Дейности за облагородяване на 17 м.р. в регион „ Приморски “ започнаха през 2021 година. Първият стадий обгръща карето сред бул. „ В. Левски “, бул. " Осми Приморски полк “ и ул. „ Мир “ и ул. „ Царевец “. Изцяло актуализирани бяха междублоковите пространства, с създаване на спортни и детски площадки, кътове за отдих, замяна на осветителните тела и озеленяване.

Купуването и продаването на гласове е закононарушение!
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР