Представленията на "Музикантът" (The Music Man) - най-популярните сега на

...
Представленията на "Музикантът" (The Music Man) - най-популярните сега на
Коментари Харесай

Актьорът Хю Джакман е заразен с COVID-19

Представленията на "Музикантът " (The Music Man) - най-популярните в този момент на Бродуей, бяха анулирани за пет дни, тъй като звездата Хю Джакман даде позитивен тест за новия ковид, заяви Ройтерс.

Хю Джакман успокои почитателите си в Туитър, че признаците му са леки, само че го боли гърлото и носът му е запушен. Той увери, че незабавно щом получи позволение, ще се върне на сцената.

Just wanted you to hear it from me. I tested positive for covid. Mild symptoms and as soon as I’m cleared … looking forward to getting back to The Winter Garden!
— Hugh Jackman (@RealHughJackman)
Актрисата Сътън Фостър от актьорския състав на "Музикантът " се разболя от COVID-19 предходната седмица. Тя беше заменена, до момента в който се върне на 2 януари. Хю Джаксън ще отсъства най-малко до 6 януари.

Това е следващото шоу на Бродуей, което стана жертва на увеличаващите се случаи на COVID-19 в Ню Йорк. Десетки, измежду които "Цар Лъв ", "Аладин ", "Хамилтън ", анулираха представления през предходните две седмици поради разболели се артисти, макар че е наложително всички, участващи в постановките, да са имунизирани, както и публиката.

Поредната вълна на новия ковид е доста ненавременна за Бродуей, тъй като театрите бяха отворени едвам през септември след 18-месечно затваряне. Периодът е несъответствуващ за паузи, тъй като по традиция януари и февруари са слаби месеци.

Представленията на "Мюзикантът " към момента са предпремиерни. Премиерата е планувана за 10 февруари. Търсенето е огромно, макар че цената на някои билети доближава 699 $. При препродаване те доближават и 2000 $.

По темата
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР