Представителният отбор на спечели петата си контрола от началото на

...
Представителният отбор на спечели петата си контрола от началото на
Коментари Харесай

Пирин надви Беласица

Представителният тим на завоюва петата си контрола от началото на зимната подготовка, откакто надви с 2:1 над третодивизионния (Петрич). Двубоят се организира на стадион „ Христо Ботев “ в Благоевград.„ Орлетата “ можеха да поведат в резултата още в 7-ата минута, когато удари напречната греда, завършвайки хубава композиция сред и.

Пет минути по-късно Пирин въпреки всичко излезе напред. проби отляво и даде паралелен на голлинията пас, който бе засечен от близко от новото попълнение. В 14-ата минута Гущеров откри Карачанаков на стрелкова позиция, само че той прати топката отвън очертанията на вратата.
Тимът на стигна да втори гол малко преди края на полувремето. В 42-ата минута центрира съвършено в наказателното поле, където Андон Гущеров прати топката в мрежата след прекрасен удар с глава. През второто полувреме Пирин продължи да бъде по-активния тим и в 65-ата минута Гурам Гощелиани стреля рисково с глава след центриране на Карачанаков.

В 66-ата минута на мястото на вратаря се появи юношата Александър Марковски, който записа дебют с първия тим. Младият пазач се намеси чудесно в 79-ата минута, когато мазета към вратата рисково центриране в наказателното поле, а топката в последна сметка се отклони от страничната греда.

В 82-ата минута Пирин пропусна още едно чисто състояние за гол. изведе Гущеров на чиста позиция, само че техничният му изстрел мина около лявата греда. Три минути по-късно Карачанаков пропусна от близко, откакто получи комфортно подаване от Либяховски.

В 86-ата минута от гостите центрира рисково, само че младият Марковски се намеси и улови.
Две минути по-късно Аспарух Шамкалов направи пропуск за гостите.

Крайният резултат бе завършен от Симеон Бояджиев, който проби отляво и стреля технично в противоположния ъгъл.

Последната инспекция преди началото на шампионата за Пирин ще се организира в петък, 5 февруари, на стадион „ Христо Ботев “. Съперник ще бъде.

Контролата ще бъде закрита за аудитория и представители на медиите.

Първият мач на „ орлетата “ от пролетния дял на Втора лига е в петък, 12 февруари, от 15:00 ч. на стадион „ Христо Ботев “ против.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР