Представителният отбор на Марица стартира своята подготовка за пролетния дял

...
Представителният отбор на Марица стартира своята подготовка за пролетния дял
Коментари Харесай

Марица започна зимна подготовка

Представителният тим на Марица започва своята подготовка за пролетния дял на шампионата. В 14:30 часа, в дъждовния понеделник, старши треньорът Николай Димитров изведе на терена на стадион „ Марица “ групата от футболисти за първо занятие през 2021 година. Участие в нея не взеха контузения бранител Йордан Пейчинов, който ще пропусне целия полусезон, както и Тодор Тимонов, който отсъстваше по персонални аргументи. Джунейт Узунов продължава да се възвръща от интервенция и тренира независимо. Иван Мицев няма да бъде част от състава напролет. Той е взел решение да приключи своята спортна активност. На този стадий няма освободени футболисти, няма и новопривлечени, само че по време на подготовката е допустимо да има 1-2 нови попълнения.Отборът ще се приготвя в Пловдив. Спортно-техническият щаб е уредил пет контролни срещи (вижте по-долу), които съставът ще изиграе по време на подготвителния интервал.

Марица има два отсрочени мача от есенния полусезон в Трета лига, което постанова по-малък брой контроли и по-специфична подготовка. Към момента няма избрани точни дати за изиграването на тези дуели. Още на 14-ти януари „ Марица “ ще изиграе първата си контролна среща. Съперник в нея ще бъде носителят на Купата на България за последните два сезона - „ Локомотив “ (Пловдив).Преди началото на днешното занятие бяха връчени призове на: Милен Танчев, посочен от почитателите за „ Футболист на годината “ на „ Марица “; на Теодор Фърков, който бе избран за „ Най-перспективен млад състезател “ в отбора, както и на голмайстора Олджай Алиев.

Групата на „ Марица “:
Вратари: Илия Николов, Горан Гръблев, Красимир Кръстев (юноша), Виктор Петков (юноша).

Защитници: Величко Величков, Димитър Аврамов, Денис Палков, Апостол Попов, Борислав Дончев (юноша), Мариян Бончев (юноша), Георги Иванов (юноша)

Халфове и нападатели: Христо Янчев, Мартин Анастасов, Олджай Алиев, Даниел Спасов, Петър Печенков, Теодор Фърков, Тодор Тимонов, Милен Танчев, Георги Георгиев, Александър Праматаров, Димитър Юруков
Ето контролните срещи, които представителният тим на „ Марица “ ще изиграе по време на подготовката си:

• 14 януари - с Локомотив (Пловдив) в Пловдив
• 20 януари – с Хебър (Пазарджик) в Пазарджик
• 23 януари - с Локомотив U19 (Пловдив) в Пловдив
• 28 януари - с Лудогорец U19 в Хисаря
• 6 февруари - със Спартак (Пловдив) в Пловдив
Часовете, както и терените на осъществяване на срещите ще се прецизират преди дуелите според от метеорологичната конюнктура. Възможно е да настъпят промени в програмата за подготовката, за които ще ви уведомяваме навреме. Пролетният полусезон в Трета лига - Югоизточна група ще стартира на 20 и 21 февруари 2021 г.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР