Представителният отбор на Локомотив (Пловдив) приема Септември (София) в мач

...
Представителният отбор на Локомотив (Пловдив) приема Септември (София) в мач
Коментари Харесай

Локо пусна билетите за мача със Септември

Представителният тим на Локомотив (Пловдив) приема Септември (София) в мач от 25-тия кръг на Първа лига. Срещата е в петък (07.04) от 19:30ч. на “Лаута ” и ще бъде ръководена от Георги Гинчев.
Прочетете още
Централната естрада на стадион “Локомотив ” ще бъде с понижен потенциал, тъй като на нея е самостоятелен краткотрайно бранш за посетители!

Билетите ще са в продажба от четвъртък (06.04) от 11:00ч. на следните места:

– бензиностанции OMV, Technopolis, Български пощи, магазини “На Тъмно ”, билетна каса пред общината, Каса Маскарт – Градски дом на културата и на eventim.bg.

Касите на “Лаута ” ще са със следното работно време:

06.04 – от 11:00ч. до 18:00ч.
07.04 – от 12:00ч. до края на първото полувреме

Цените на билетите са:

Трибуна “Бесика ” – 12 лв. (за пенсионери и за възпитаници сред 11г. и 19г. – 5 лв. – при показване на удостоверяващ документ)
Централна естрада – 15 лв.

Паркингът на територията на комплекса в деня на мача ще бъде 3 лв..

Деца до 10г. (навършени) ще влизат гратис (важи единствено за “Бесика), само че би трябвало да са с ПРИДРУЖИТЕЛ на мачовете и правилно попълнена ДЕКЛАРАЦИЯ.

Всеки последовател би трябвало да си носи ЛИЧНАТА КАРТА за всеки дуел, тъй като тя ще бъде поискана от органите на реда на входовете на стадиона. Деца до 16 години влизат единствено с ПРИДРУЖИТЕЛ, правилно попълнена ДЕКЛАРАЦИЯ и годен БИЛЕТ/АБОНАМЕНТНА КАРТА. За облекчение на последователите, ще има такива заявления на всеки вход на стадиона, както и на касите.

 
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР