Представителката на старата чалга генерация никога не си е позволявала

...
Представителката на старата чалга генерация никога не си е позволявала
Коментари Харесай

Ивана Си Развя Гърдите Пред Рокери

Представителката на остарялата чалга генерация в никакъв случай не си е разрешавала да се разголва обществено, само че този път го направи. И то на доста извънредно място – мотосъбора в Боровец, който се организира през миналите почивни дни.

Участието на фолкаджийка на рокерско събитие повиши напрежението още преди началото на самото събитие. Мотористи възнегодуваха, че не е възможно чалгарка да пее на техен фестивал. Организаторите отвърнаха, че желаят да има музика за всеки усет и никой не е длъжен да слуша кръшни ритми, защото има други две подиуми с рок и техно части.

Макар и да беше в началото мощно отричана, Ивана събра десетки фенове, които желаеха да я видят и чуят онлайн. Първоначално ги сграбчи гледката, защото певицата избра да не крие доста от гърдите си и самоуверено потегли напред с тях. Рокерите извадиха телефоните и започнаха да снимат, след което започнаха и да се забавляват на фолкпарчетата.

“Страхотно си изкарахме! А вие си плюйте отровата, няма драма! Посещавах и трите подиуми, само че нощес на тая сцена беше ваучър! Благодаря на бозукаря от Пловдив, гръцкия артист Сотос, и Ивана, несъмнено, която беше съобразила репертоара си с нашите усети!”, написа участничка във фестивала, която е останала удовлетворена от музикално зрелище.

“Предизвикателството за нас е, че на подобен вид събитие до този миг не са гостували попфолк реализатори. Иска ми се да нарушим традицията и да има доста, както от моите песни, по този начин и доста българска национална музика”, сподели преди изявата си Ивана, отбелязва България през днешния ден.

Тя в допълнение нажежи настроението с разголването си, което не е типично за нея. Ивана е от поколението певици, които не залагаха на гърди и визия, с цел да пробият. Но това евентуално не тормози 50-годишната изпълнителка, която през последните месеци отслабна стремително и има тяло, с което да се похвали.

“Страховете от бъдещето ме разболяха, само че в този момент към този момент виждам самоуверено напред”, съобщи преди време попфолк иконата Ивана. Неотдавна тя се подложи на интервенция на щитовидната жлеза, а повода била възел с много огромни размери. Именно поради това през годините певицата на народа от време на време бе подпухнала, като все предполагала, че е алергична реакция. Ивана доста беше нараснала тежестта си, макар че не се хранела доста. След интервенцията изпълнителката се усеща доста по-добре и към този момент е в съвсем идеална форма.

Покрай мотосъбора в Боровец имаше и недоволни. Гости на курорта се оплакаха, че е било доста шумно и не са могли да си починат. “От това по-голяма идиотщина май в Боровец още не имало… Шепа ДрокериУ тероризираха цялостен курорт два дни. Добре, че хванаха пътя, карайте деликатно!”, гласеше един от гневните мнения в обществените мрежи.

ИВАНА съдебна експертиза УРЕДИ С КЪЩА В ГЪРЦИЯ

Източник: secret.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР