Представителите на Възраждане, които се срещнаха с министъра на здравеопазването

...
Представителите на Възраждане, които се срещнаха с министъра на здравеопазването
Коментари Харесай

След срещата със Сербезова: От „Възраждане“ искат комисия да излезе със становище до 10 дни

Представителите на " Възраждане ", които се срещнаха с министъра на опазването на здравето Асена Сербезова, са поискали да бъде направена комисия от експерти, която да е свикана с публична заповед на министъра, и до 10 дни или две седмици да излезе със мнение. Това сподели след срещата депутатът от " Възраждане " Цончо Ганев.

По думите му митингите ще продължат и ще бъдат доста по-интензивни. На срещата е било коментирано и всичко това, което се изкарва като статистика по отношение на COVID-19, смъртността, методите на тестване, добави депутатът.

По мотив опитите за навлизане от протестиращи в Народното събрание през днешния ден, Ганев сподели, че са призовавали да се съблюдава редът, само че " има хора, които нямат доверие към този ред и тези ограничения, които се вземат ". Според Ганев е обикновено напрежението да ескалира, защото " това е плод на провежданата политика и е обикновено хората да не могат повече да понасят това, което се случва ".

" Разделението в обществото е плод на тази политика, която се организира от две години от държавните управления на Борисов, на Каракачанов и на Радев, тъй като се взеха ограничения да се карантинира целия върховен управителен състав на страната, с цел да не участва Костадинов на митинга през днешния ден ", съобщи още Цончо Ганев.

Той прикани премиера Кирил Петков, вместо да се занимава с следствие на умряли дали са имали документи, да излезе и да не се крие, съобщи
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР