Представителите на тези знаци вменяват вина на своите партньори Уважение,

...
Представителите на тези знаци вменяват вина на своите партньори Уважение,
Коментари Харесай

Зодиите, на които все някой друг им е виновен

Представителите на тези знаци вменяват виновност на своите сътрудници

Уважение, взаимно привличане и съчувствие – това са нещата, които всички желаем да имаме във връзката си. Но не всяка романтика е тази, в която намирате индивида на фантазиите си и всичко е идилично.

В някои връзки да вземем за пример не любовта, а потребността от надзор и сигурност могат да бъдат движеща мощ. Факт е, че има доста хора, които употребяват вменяването на възприятието за виновност у своите сътрудници, с цел да могат да ги манипулират. По този метод те умишлено или неумишлено се пробват да управляват връзките и/или да ги насочват в посоката, в която желаят.

А ето и кои са 4-те зодии, които най-често вменяват виновност на своя сътрудник, с цел да потвърдят своята позиция.

Дева
Като перфекционист, индивидът Дева има вяра, че постоянно е прав и в никакъв случай не може да направи неверен избор. За него може да се окаже безусловно невероятно да одобри мнението на някой различен – даже това на колегата си. За да завоюва дебата, личността Дева постоянно стартира да се заяжда и да кара своята половинка да се усеща отговорна за обстановката. Независимо дали закъсняват за празненство или са създали прекомерно скъпа покупка, в очите на Девата сътрудникът ѝ е този, който би трябвало да поеме цялата виновност. Като цяло Девите са властни в любовта и не са изключително толерантни към непознатото мнение.

Скорпион
Скорпионите постоянно имат вяра, че това, което усещат, е вярно и постоянно се стремят да бъдат най-хубавите любовници във всяка връзка. За да потвърдят нещо и да завоюват спор с колегата си, те могат шумно да разискват въпроса. Това може да кара колегата им да се усеща отговорен, защото той осъзнава какъв брой доста значи въпросът за Скорпиона. Така сътрудникът им отстъпва, а Скорпионът не се преценява с неговата позиция. Скорпионът съумява да вмени възприятието за виновност у половинката си, най-много посредством настойчиви връзка и държание. Хората от този знак просто от време на време не съумяват да усетят какво е и какво не е задоволително във връзката, с цел да е хармонична тя.

Козирог
Козирогът гледа към връзките на своите родители и братя и сестри с техните сътрудници като на управление за личните си връзки. Така че от време на време той може да забележи, че тези двойки провокират възприятие за виновност на колегата си като форма на прочувствена операция. Ако Козирогът избере да подражава на това, той може да навреди на връзката си, без да усети. Козирозите по принцип не обичат да нараняват възприятията на половинките си, само че от време на време го вършат, точно с цел да наложат своята позиция. Козирогът би трябвало да се довери на инстинкта си и да построи здрави взаимоотношения със своя сателит.

Лъв
Лъвът постоянно отхвърля да бъде държан виновен за каквато и да е виновност. Той може да изисква от половинката си несъмнено държание, само че самият той да не се преценява с нейните потребности и условия. Често самодоволният нрав на Лъва е повода той да счита, че неговите потребности би трябвало да бъдат издигнати над тези на колегата му. Понякога Лъвът слага обичания си човек в неизгодна позиция, единствено с цел да завоюва дебата си с него. Той му вменява виновност, която обаче спъва връзките.

Източник:
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР