Представителите на републиканците Мат Гец (на снимката вдясно) и Марджъри

...
Представителите на републиканците Мат Гец (на снимката вдясно) и Марджъри
Коментари Харесай

Подръжници на Тръмп печелят в Джорджия и Флорида

Представителите на републиканците Мат Гец (на фотографията вдясно) и Марджъри Тейлър Грийн (вляво) съгласно прогнозите ще запазят местата си в Конгреса след междинните избори в Съединените щати, надлежно в щатите Флорида и Джорджия, заяви АП.

И двамата законодатели получиха популярност с помощта на гласовитата си поддръжка за някогашния президент Доналд Тръмп и изказванията им, че той е спечелил президентските избори през 2020 година
 ДеСантис завоюва, Флорида е в ръцете на републиканците
ДеСантис завоюва, Флорида е в ръцете на републиканците

Ключов избор в щата

Грийн беше отстранена от комисиите по обучение и бюджет на Камарата на представителите, откакто си завоюва двупартийни рецензии за разпространение на тайни теории.

Бившият прессекретар на Белия дом Сара Хъкаби Сандърс завоюва конкуренцията за губернатор на Арканзас , съгласно прогнозите на медиите. Тя победи демократа Крис Джоунс и ще наследи републиканеца Аса Хътчинсън.

Сандърс се причисли към администрацията на президента Доналд Тръмп през 2017 година до 2019 година, когато се отдръпна, с цел да стане помощник на Fox News. Нейният татко Майк Хъкаби е бил губернатор на Арканзас от 1996 до 2007 година
 Проблеми с машините за гласоподаване в Аризона
Проблеми с машините за гласоподаване в Аризона

Властите вземат ограничения

Републиканците Хенри Макмастър и Фил Скот завоюваха губернаторските борби надлежно в Южна Каролина и Върмонт. В Роуд Айлънд демократът Даниел Маккий беше избран отново за губернатор.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР