Представителите на националните отбори одобриха отмяната на изпълнението на дузпи

...
Представителите на националните отбори одобриха отмяната на изпълнението на дузпи
Коментари Харесай

Няма да има дузпи на финала на Световното по хокей

Представителите на националните тимове утвърдиха анулацията на осъществяването на дузпи след края на постоянното време на финала на международното състезание по хокей на лед, оповестява формалният уебсайт на Международната федерация. Така на финала ще се играят безграничен брой продължения по 20 минути във формат "3 на 3 ".

Международната федерация по хокей на лед промени формата на осъществяване на полуфиналите мачове на шампионата на планетата. По новите правила на полуфиналите тимът с най-хубави индикатори в груповата фаза ще играе против този с най-слаби индикатори.

В случай, че тимовете в своите групи са заели идентични места, то кой е с най-хубави индикатори ще се дефинира от следните критерии: първо - брой точки, второ - голова разлика, трето - брой маркирани голове, четвърто - място на тима в международната класация преди началото на шампионата.

Новите правила влизат в действие още за започващото по-късно през днешния ден международно състезание в Словакия. По-рано на международните шампионати в плейофите имаше скица, съгласно която тимовете знаеха авансово с кой ще играят на полуфиналите.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР