Представителите на британското кралско семейство са най-известните и разпознаваеми кралски

...
Представителите на британското кралско семейство са най-известните и разпознаваеми кралски
Коментари Харесай

Най-популярните и обичани членове на кралското семейство през 2019

Представителите на английското кралско семейство са най-известните и разпознаваеми кралски персони в целия свят, защото съвсем всеки може да назове някои от децата, внуците или правнуците на кралица Елизабет II.
 кралското семейство Gulliver/Getty Images
Последните 12 месеца бяха измежду най-бурните за кралското семейство от десетилетия насам, само че дали това е засегнало тяхната известност? Анкета на уеб страницата YouGov разкри кои са най-популярните членове на кралското семейство във Англия. Вижте в канала във vbox7:

През 2018 година най-вече хора дали своят вот за принц Хари, само че тази година херцогът на Съсекс беше преместен от баба си Елизабет, която зае първото място. Над 9 000 души участваха в тазгодишното допитване.

Феновете дефинираха кралица Елизабет като „ възхитителна, работлива, уважавана и всеотдайна. ” Тя събра 72% утвърждение заставайки отпред по-популярност.-->
 

— Plain Facts (@isnotpolitics)

Хари е единствено с 5 % зад кралицата, събирайки 67% позитивно мнение и към момента доста любов от почитателите си, които го дефинират като “възхитителен, убеден и занимателен “ . В средата на годината 71% от почитателите го бяха показали като обичан, само че няколко месеца по-късно неговата известност понижа с 4%.
 Хари Gulliver/Getty Images
Принц Уилям заема трето място със 66% рейтинг и почитателите го дефинираха като „ автентичен, добър модел за подражателство, удивителен, виновен и благ. “
 Принц Уилям Gulliver/Getty Images
Херцогинята на Кеймбридж Кейт Мидълтън беше класирана на четвърто място, с един % след брачна половинка си Уилям, с 65% позитивен рейтинг. Феновете считат, че тя е " добър модел за подражателство, красива, неподправена, възхитителна и привлекателна ".
 Кейт Мидълтън Gulliver/Getty Images
Съпругът на кралица Елизабет, принц Филип , е петия най-популярен член на семейство с 51% позитивно мнение. Феновете го разказват, като „ удивителен, работлив, предан и занимателен “.
 принц Филип Gulliver/Getty Images
На шесто място в края на годината се изкачи сестрата на кралицата, принцеса Ан , която изпревари принц Чарлз и Меган Маркъл, събирайки 47% от обичта на кралските почитатели. Хората дали своят вот за нея я разказват като „ работлива, възхитителна, мощна, отдадена и добър модел за подражателство. "

Прекия правоприемник на трона, п ринц Чарлз , заема седмо място с 46% рейтинг и съгласно почитателите му е “загрижен за природата, откровен, предан, образован и грамотен “.
 принц Чарлз Gulliver/Getty Images
Съпругата на Хари, Меган Маркъл , е на 8 място по известност, събирайки единствено 45% от позитивния избор на почитателите, което е с 10% по-малко от предходната година. Според почитателите си тя е „ уверена, възхитителна, привлекателна, красива и очарователна “.
 Меган Маркъл Gulliver/Getty Images
На 9-то място е дъщерята на принцеса Ан Зара Тиндал с 43 %.

На 10-то място е брачната половинка на принц Чарлз Камила с 30%.

На 11-то и 12-то място са най-малкия наследник на кралицата принц Едуард и брачната половинка му принцеса Софи с 29% и 30 % позитивен избор.

На 13-то и 14-то място са дъщерите на принц Андрю, принцеса Беатрис (26%) и принцеса Юджийн (25%).

На последно място е самият принц Андрю, който събира едвам 19% позитивен избор и цели 39% отрицателен избор, най-много поради скандалните събития от тази година, които забъркаха името му паралелно с това на обвинявания в полов трафик американски финансист Джефри Епщайн, който се самоуби в ареста.

И още:

Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР