Представителите на бившия футболист на Черно море и ЦСКА 1948

...
Представителите на бившия футболист на Черно море и ЦСКА 1948
Коментари Харесай

Агентите и адвокатите на Николай Минков порицаха Дунав

Представителите на някогашния футболист на Черно море и ЦСКА 1948 Николай Минков излязоха с публична позиция във връзка разразилата се дискусия сред играча и управителните фактори в Дунав (Русе). Ето какво споделят мениджърите на футболиста:

" На вниманието на футболните клубове в България, българските спортни публицисти.

Професионалният футболист Николай Минков, фамилията на Николай Минков, неговите мениджъри и юристи се дистанцират от информацията с погрешно наличие, оповестена в някои медии, по отношение на протеклите договаряния сред Николай Минков и ФК Дунав Русе. Държим да внесем изясненост, че Николай Минков беше горещо мечтан от треньора Киров и от президента Симеонов и заради тази причина беше поканен неведнъж от ФК Дунав в Русе за договаряния. Футболистът дойде в Русе с професионалната доброжелателност, с цел да бъде реализирано съглашение, което да е от изгода за двете страни.

За страдание на ФК Дунав Русе, президента Симеонов и треньора Киров, играчът отхвърли да бъде част от тима, заради клаузи в контракта, които са в прорез с Кодекса на труда и ползите на играча.

Футболистът отхвърли да взе участие в подготвителния развой, защото сред Николай Минков и ФК Дунав Русе няма настъпило трудово правно отношение. Агентите и юристи на играча остро порицават опитите на президента Симеонов и треньора Киров да употребяват способи на насила във връзка с Николай Минков. Агентите и юристи, и фамилията на Николай Минков удостоверяват, че играчът не реализира съглашение и САМ напусна офиса на ФК Дунав Русе. Агентите и юристи на Николай Минков порицават непрофесионалното отношение на ФК Дунав Русе по отношение на общественото уронване на престижа и положителното име на професионалиста Николай Минков чрез изнасяне на погрешна информация в общественото пространство.

Влизането в трудово правно отношение е въпрос на персонален избор и не би трябвало да поражда необяснимо предпочитание за реваншизъм и държание надалеч от нормите за просвета и професионализъм.

Николай Минков е част от портфолиото на Про Профил Германия (www.proprofil.de), една от трите най-големи организации в Германия и Англия. В портфолиото на Про Профил са футболисти от ранга на Мануел Нойер, Шинджи Кагава, Ерик Дурм, Кевин Фоланд и голям брой други. "
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР