Представителите на 3 зодии ще се радват на много пари,

...
Представителите на 3 зодии ще се радват на много пари,
Коментари Харесай

Добри новини за 3 зодии! Чакат големи пари до дни

Представителите на 3 зодии ще се радват на доста пари, които ще потекат към портфейлите и банковите им сметки до май, написа jenata.blitz.bg.

Близнаци
-->
Трябва да положите старания, с цел да може най-после шефовете ви да ви виждат на работното място. Направете нещо огромно, пробив в бизнеса си. Тогава може да получите огромен бонус, който да реши всичките ви финансови проблеми. Скоро ще може да извършите покупката на фантазиите си. Не се опасявайте, имате потребност от разпоредителност и неизменност.

Рак

През май парите ще текат към вас като река. Финансирането може да пристигна от разнообразни места. Може да получите нарастване на заплатата или безценен подарък. Астролозите обаче не поучават да харчите всичко едновременно, в случай че желаете да не закъсате съществено. Добре е да си имате пари за черни дни.

Козирог

Ако желаете повече пари, би трябвало да говорите за това с шефа си. Той ще ви даде нарастване, в случай че е удовлетворен от работата ви. Може да потърсите и различен източник на приходи и да удвоите финансовите си доходи. Като цяло краят на май ще бъде прекрасен за вас.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР