Представители на Столичната дирекция на вътрешните работи (СДВР) са в

...
Представители на Столичната дирекция на вътрешните работи (СДВР) са в
Коментари Харесай

СДВР проверява в ГРАО кой, как и на какво основание е сменил фамилното име и ЕГН-то на Мартин Божанов

Представители на Столичната дирекция на вътрешните работи (СДВР) са в Главна дирекция „ Гражданска регистрация и административно обслужване “ (ГРАО), където ревизират кой, по какъв начин и на какво съображение е направил промяна на фамилното име и на последните пет числа от ЕГН-то на Мартин Божанов-Нотариуса.

Това сподели пред публицисти вътрешният министър Калин Стоянов.

(*Вижте във видеото изказването на основния секретар на Министерство на вътрешните работи Живко Коцев във връзка информацията, че Нотариуса е сменил имената и ЕГН-то си)

По мотив убийството на Божанов, министърът сподели, че се работи интензивно и има построени няколко версии , като непрестанно се събират обстоятелства и условия, които се уточняват и приобщават към следствието. 

Във връзка с частния клуб „ SS ”, свързван с Мартин Божанов, с неговата активност и членове, Калин Стоянов означи, че няма прогрес.

Министърът позволи, че всичко ще се обясни в границите на инспекцията от краткотрайната парламентарна комисия.

По-рано правосъдният министър Атанас Славов съобщи, че ще инициира дисциплинарни производства против магистрати, за които се потвърди, че са посещавали клуба. 

Пред публицисти Славов сподели още, че визитата на подобен вид заведения е и етичен въпрос от страна на магистратите.

Мартин Божанов беше погубен в София на 31 януари. На 7 януари от прокуратурата влязоха в частен клуб “SS ” в столичния квартал “Гео Милев ”, свързван с Мартин Божанов. По време на обиските са били конфискувани разнообразни материални носители и компютри.

Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР