Представители на партия ГЕРБ правят последни разкрития за съмненията за

...
Представители на партия ГЕРБ правят последни разкрития за съмненията за
Коментари Харесай

ГОРЕЩО В ПИК TV: ГЕРБ с последни разкрития за съмненията за манипулиран вот: Най-големите купувачи на гласове са в служебното правителство

Представители на партия ГЕРБ вършат последни разкрития за подозренията за изборна операция с незаконните машини, открити в разнообразни хранилища из страната.

На брифинга взеха присъединяване двамата зам.-председатели на партията Томислав Дончев и Даниел Митов.

Митов се възмути от инспекцията на Бойко Рашков за несертифицираните машини, която е в границите на 2 страници. " Единственият, който си е приключил работата в тази инспекция, е секретарката на Бойко Рашков, която е натрупала на едно листче към този момент известни обстоятелства. Нищо не са проверели ", разяснява той.

" Бойко Рашков не може да ревизира даже себе си, само че върви по страната, с цел да тормози хората ", недоволства зам.-лидерът на ГЕРБ.
свързани новини38111преди 5 часа85129преди 3 часа
" Г-н Рашков за следващ път си разрешава да борави с неистини, лъжи, внушения, клюки. Единственият извод, който можем да създадем сега, е, че с цел да можем поне да подсигуряваме почтеност на изборите, ЦИК още веднъж да се намеси. Изводът ни е, че най-големите купувачи на гласове сега се намират в служебния кабинет и единият от тях е Бойко Рашков, който раздава по 650 лева на чиновниците на Министерство на вътрешните работи, госпожа Комитова, която раздава гъши дроб и вино на своите чиновници, господин Минеков, който два пъти към този момент раздава бонуси. За това ли трябваше да се теглят 2 милиарда лева дълг ", попита той.

Митов се възмути и от държанието на Румен Радев, който цялостен месец се крие от спор с проф. Герджиков, а през днешния ден прави послание към нацията от президентството, все едно сме Нова година. По думите му Радев употребява целия държавен запас, с цел да си прави предизборна акция.
свързани новини6719преди 30 минути
Томислав Дончев разгласи, че при Радев и Рашков се следи шизофрения, а вътрешният министър се дъри като папарак на районен вестник, знае кой с кого се е срещнал и в това време не е разкрил огромни нарушавания с машините.

ГЛЕДАЙТЕ НА ЖИВО Пожарна охрана ПИК TV:


СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР