Представители на Маруан Фелаини ще проведат новия серия преговори с

...
Представители на Маруан Фелаини ще проведат новия серия преговори с
Коментари Харесай

Манчестър Юнайтед и Маруан Фелаiни сядат за нови преговори в края на седмицата

Представители на Маруан Фелаини ще проведат новия серия договаряния с управлението на Манчестър Юнайтед в края на тази седмица, заяви " Скай Спортс ". Белгийският полузащитник е с изтичащ контракт договор в края на месец юни и опцията да напусне " Олд Трафорд " е изцяло действителна - нещо, което най-малко мениджърът на отбора Жозе Моуриньо не желае.

Наскоро 30-годишният белгиец даде сериозно изявление, в което се оплака от метода на клуба към обстановката с новия му контракт.

" Няколко клуба имат интерес към мен, тъй че ще видя какво ще стане. Знам, че всички в тима желаят да остана, включително и Моуриньо, само че аз желаех нов договор още предходната година, но тогава не получих подобен. През предишния сезон приказвах един път с мениджъра по този въпрос, по-късно още веднъж му намекнах, че желая да преподпиша, само че не считам да го апелирам десетки пъти. След това се случи по този начин, че направих няколко положителни мача и всички в клуба бяха наясно, че са сбъркали, като не са ми предложили нов контракт. Хубавите неща си имат цена ", разяснява някогашният състезател на Евертън.

В понеделник Моуриньо разгласи, че клубът и сътрудникът на играча имат кардинално единодушие за нов контракт, само че публично то към момента не е реалност.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР